Fosta spioană Aliia Roza se laudă că poate seduce orice bărbat! Folosește tehnici predate de KGB

Ultima actualizare:

Fosta agentă KGB Aliia Roza (37 de ani), care a ajutat la prinderea multor interlopi internaționali, a povestit cum tehnicile psihologice secrete pe care le-a folosit l-au făcut pe un baron al drogurilor să-și sacrifice viața pentru ea.

Aliia Roza a fost spioană a Rusiei (foto: Instagram)
Aliia Roza a fost spioană a Rusiei (foto: Instagram)

Citește și: Spioana rusoaică se culca cu bărbaţi iar apoi îi recruta ca agenţi

S-a infiltrat printre cei mai periculoși oameni din lume

Rusoaica Aliia Roza provine dintr-o familie cu o puternică tradiție militară, dar în timp ce tatăl și bunicul ei s-au remarcat în armata sovietică, ea a folosit abilități foarte diferite pentru a-și servi țara. Fosta spioană s-a infiltrat în grupări interlope din Cecenia, ca să adune informații pentru serviciile de securitate ruse, dându-se drept prostituată.

Interlopii ruși aduceau fete minore din Kazahstan, din Uzbekistan, Tadjikistan, Azerbaidjan… toate țările din fosta Uniune Sovietică. Practic le răpeau din școlile lor, le aduceau în Rusia și apoi le trimiteau în Europa”, a spus ea pentru tabloidul britanic Daily Star. O imagine greu de imaginat pentru un om de rând, dar o realitate prin care Aliia a trecut: „A fost îngrozitor. Practic erau tratate precum niște câini… le foloseau corpurile și apoi le ucideau cu droguri. A fost foarte trist”.

Vezi și: «Comisarul Cattani» şi Al Bano, declaraţi spioni ruşi: «E prima dată când spun aceste lucruri»

În condițiile în care un număr tot mai mare de sclavi sexuali erau conduși prin Rusia în sudul Europei și pe măsură ce heroina din Afganistan a inundat orașele ruse, serviciile de securitate au fost nevoite să adune dovezi împotriva liderilor cartelului. Chiar dacă știau cine sunt, „nu puteau pur și simplu să-i omoare”, spune Aliia.

„Pot face orice bărbat să se îndrăgostească de mine”

Așa că a trebuit să-l fac pe șeful interlopilor să se îndrăgostească de mine pentru a scoate informații prețioase de la el. Aceste informații i le dădeam mai departe șefului mei, iar apoi el le transmitea altui departament – ​​care trebuia să aresteze toată banda. ”, a mai explicat femeia.

Pentru a îndeplini misiunile periculoase, Aliia a trebuit să folosească o serie de trucuri psihologice pentru intra pe sub pielea interlopilor: „Psihologii din Uniunea Sovietică au strâns o mulțime de informații despre modul în care funcționează mintea unui bărbat, a început în timpul Războiului Rece... și toți agenții de sex feminin au știut cum să influențeze creierul masculin. Practic, pot face orice bărbat să se îndrăgostească de mine.”

Iată și: Vladimir Putin, înconjurat de o armată de medici. Declarațiile unui fost spion specializat pentru Rusia

Un interlop și-a dat viața pentru ea

Aliia spune că, deși a fost instruită și în utilizarea mai multor arme convenționale, cum ar fi armele de foc, această abilitate de a face orice bărbat să se îndrăgostească de ea a devenit arma ei letală „Există tehnici speciale pe care nu le-am văzut niciodată publicate pe internet sau în cărți”, a afirmat Aliia. Dar într-o zi, chiar și abilitățile ei formidabile au fost împinse la limită. Membrii uneia dintre bandele în care se infiltrase și-au dat seama că ea este „cârtița” care transmitea informații serviciilor de securitate.

Te-ar putea interesa și: Anthony Blunt, spionul sovieticilor, la Buckingham! Protejat de regina Elisabeta a II-a

Ea a fost protejată doar de șeful bandei, un bărbat pe nume Vladimir, care chiar și după ce și-a dat seama că este un agent guvernamental a fost atât de îndrăgostit de ea, încât a ajutat-o ​​să scape. Chiar dacă, spune Aliia, acea decizie l-a costat viața. „Am aplicat toate aceste tehnici asupra lui Vladimir timp de opt luni. Când el și-a dat seama că eu sunt spioană, iar mafioții s-au întors împotriva lui, m-a ajutat să scap. S-a sacrificat pentru mine. Este o poveste tristă, dar asta e realitatea."

Aliia este în prezent un atreprenor de succes, cu o avere de 70 de milioane de dolari, și predă câteva dintre trucurile pe care le-a învățat pe vremea când era spion al Rusiei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net