«Comisarul Cattani» şi Al Bano, declaraţi spioni ruşi: «E prima dată când spun aceste lucruri»

Ultima actualizare:

Prezenţa în România, la câteva sute de kilometri de linia frontului războiului din Ucraina, l-a făcut pe actorul şi regizorul Michele Placido, interpretul celebrului ”Comisar Cattani” să facă dezvăluiri în premieră, notează adevarul.ro.

Michele Placid şi Al Bano sunt  legaţi de o  prietenie veche,  dar şi de o  decizie ciudată....
Michele Placid şi Al Bano sunt legaţi de o prietenie veche, dar şi de o decizie ciudată....

Prezent în Buzău, cu ocazia festivalului BIAF 2022, Michele Placido (76 de ani) a declarat în premieră că are interdicţie de a intra în Ucraina, după ce ar fi fost declarat spion al Rusiei, împreună cu celebrul cântăreţ Al Bano!

Vezi și: Corado Catani şi-a pierdut figura impunătoare. Imagini uluitoare cu actorul din Caracatiţa

„Cu patru ani în urmă, pe vremea fostului preşedinte (Petro Poroşenko - n.red.), Ambasada Italiei a primit o scrisoare în care cântăreţul Albano, un alt cântăreţ şi regizorul Michele Placido erau declaraţi spioni ai Rusiei. Eu nu pot să intru în Ucraina în acest moment.(...) Atunci, cântăreţul Al Bano a protestat şi după aceea cred că l-au şi iertat, dar eu nu am răspuns niciodată. De fapt, ar fi fost interesant să fiu spion al Rusiei, poate aşa aş fi rezolvat multe probleme politice. E prima dată când spun aceste lucruri”, a declarat Michele Placido în conferinţa de presă de la Buzău.

Nu rata: Ce a îmbătrânit «Comisarul Cattani»! Actorul Michele Placido din serialul «Caracatiţa», e de nerecunoscut FOTO

Michele Placido, interpretul celebrului ”Comisar Cattani”
Michele Placido, interpretul celebrului ”Comisar Cattani”

După cum informează adevarul.ro, celebrul actor se află zilele acestea la Buzău, ca oaspete de onoare al Festivalului „Buzău International Arts Festival” (BIAF) 2022. Acesta a mărturisit, în aceeaşi conferinţă de presă ţinută a Palatul Comunal din Buzău că a aflat foarte multe de-a lungul timpului despre actorii şi regizorii români. El a recunoscut că a fost impresionat de filmul „Moartea domnului Lăzărescu”, regizat de Cristi Puiu.

Trebuie să vezi: Irina Nicolae și Marius Vizer, petrecere cu fast la Budapesta, pentru fiica lor. Al Bano, Borcea și Pelinel, printre invitați

Al Bano, apropiat de România

Al Bano şi Romina Power vor  cânta pe 11 noiembrie, la Bucureşti
Al Bano şi Romina Power vor cânta pe 11 noiembrie, la Bucureşti

De-a lungul timpului, Al Bano (79 de ani) a venit de nenumărate ori în România. Interpret, alături de soţia sa, Romina Power, a numeroase hituri care au rezistat de-a lungul deceniilor, precum ”Felicita”, ”Tu soltanto tu” sau ”Sharazan”, cei doi au scris istorie în muzica italiană şi mondială începând din anii ’70-’80 şi până acum. În ceea ce-l priveşte pe Michele Placido, acesta a venit mai rar în România, dar tot are numeroşi fani aici după ce, din 1983, timp de peste un deceniu, a jucat rolul vieţii în seria ”Caracatiţa”/ ”La Piovra”: Comisarul Coraddo Cattani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net