Gemenele care se îmbracă la fel de când s-au născut! Sunt vecine și au divorțat în același timp

Ultima actualizare:

Cu toții știm că părinții adoră să își îmbrace copiii gemeni la fel. Însă, cei mai mulți își găseasc propria identitate atunci când cresc și încearcă să se distingă cât mai mult unii de alții. Nu este și cazul gemenelor identice Kathy Heffernan și Rosey Coles (69 de ani), care se îmbracă la fel de când s-au născut.

Pensionarele Kathy Heffernan și Rosey Coles (69 de ani) sunt gemene identice
Pensionarele Kathy Heffernan și Rosey Coles (69 de ani) sunt gemene identice (Foto: Facebook)

Femeile din Aldershot, Marea Britanie, adoră să facă totul împreună! Kathy și Rosey sunt vecine, pleacă în vacanță amândouă și, desigur, își cumpără aceleași haine. De asemenea, au lucrat împreună timp de 11 ani la afacerea lor – o firmă de curățenie , dar de atunci s-au pensionat. Hainele nu sunt singurul lucru pe care gemenele îl au în comun. Casele lui Kathy și Rosey sunt similare și au aceeași schemă de culori.

Amândouă sunt pasionate de modă

Așa arătau în tinerețe (Foto: Facebook)
Așa arătau în tinerețe (Foto: Facebook)

„Este ca și cum ai fi căsătorit cu cineva timp de 70 de ani. Oamenii ne opresc pe stradă și ne cer să facem poze cu ei, pentru că văd rar gemene de vârsta noastră. Amândouă avem aceiași ochelari și ne coafăm părul la fel.”, a mărturisit Kathy Heffernan, potrivit Metro.

Se pare că singurul moment în care gemenele nu sunt împreună este atunci când dorm. În copilărie, surorile au purtat o mulțime de haine similare, dar au încetat să se asorteze când s-au căsătorit și s-au îndepărtat. Rosey s-a măritat în 1974, iar Kathy i-a urmat exemplul trei ani mai târziu, însă cele două surori au decis să se despartă de soții lor în 2000. După ce amândouă au divorțat în același timp, gemenele s-au mutat și au decis să trăiască mai  aproape una de alta. Apoi, și-au cumpărat case una lângă alta, în 2012, și au decis să reia vechiul lor obicei de a se îmbrăca la fel în fiecare zi.

Rosey și Kathy adoră rochiile (Foto: Facebook)
Rosey și Kathy adoră rochiile (Foto: Facebook)

Amândouă iubesc moda și nu se pot abține să nu achiziționeze haine noi – în ciuda faptului că se lăuda deja cu o garderobă de peste 50 de ținute. Preferatele lor sunt rochiile în stilul anilor '50 – echipate cu fuste jupon. „Avem atât de multe haine! Mergem mereu la magazin și vedem ceva care ne place. Purtăm o mulțime de rochii lungi și blugi. Avem aceleași paltoane. E cam înghesuială în șifonier.”, a adăugat Kathy. Cele două adoră complimentele pe care le primesc pentru ținutele lor asortate și susțin că cei mai mulți oameni nu le pot deosebi una de alta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net