Gemene din India, căsătorite cu același bărbat! Mirele riscă să ajungă la închisoare

Iubirea nu cunoaște limite! Este și cazul gemenelor Pinky și Rinky Padgaonkar (36 de ani) din Mumbai, care s-au căsătorit cu același bărbat. Mai șocant este că mirele, Atul Awtade, a crescut în aceeași casă cu ele.

Rinky și Pinky, alături de bărbatul lor, Atul (Foto: captură video)
Rinky și Pinky, alături de bărbatul lor, Atul (Foto: captură video)

Citește și: Denise Pilafai s-a căsătorit: „Am întârziat la nunta mea!” N-ai să crezi cine a felicitat-o 

Indiencele Pinky și Rinky sunt fericite să își împartă soțul

Se pare că surorile nu au suportat gândul că ar putea fi despărțite una de cealaltă, așa cum se întâmplă după orice căsătorie, astfel că au luat decizia radicală de a împărți același bărbat. Femeile sunt orfane de tată și au locuit până acum împreună cu mama lor bolnavă, în Malshiras. Atul Awtade le-a ajutat în tot acest timp, iar între cei trei s-a dezvoltat o relație romantică.

Femeile sunt angajate în domeniul IT, iar bărbatul deține o agenție de turism. În mod uimitor, și familiile lor au fost de acord cu această nuntă bizară, după rugămințile fetelor de a nu fi despărțite, iar marea ceremonie a avut loc în cartierul Solapur din Maharashtra, pe data de 2 decembrie.

Vezi și: De ce nu și-a chemat Miki de la K-pital socrii și nici părinții la nuntă?! 

Poliția s-a băgat în mariajul lor

Dar, bucuria proaspeților căsătoriți nu a durat foarte mult. Un videoclip de la nuntă a devenit viral pe rețelele sociale și a atras atenția autorităților locale. În înregistrare, miresele au fost surprinse punând împreună ghirlande în jurul gâtului proaspătului soț, o tradiție care se respectă cu sfințenie la nunțile din India. Poliția din Maharashtra s-a autosesizat și a intentat un dosar penal împotriva lui Atul, care este acuzat acum de bigamie (infracțiune caconstă în încheierea de către o persoană căsătorită a unei noi căsătorii n.r). El a încălcat codul penal indian, prin decizia sa neobișnuită de a le lua pe ambele femei de soții.

Iată și: Totul despre nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan 

Ar putea sta șapte ani la închisoare

Căsătoria lor este ilegală și implică o pedeapsă de șapte ani de închisoare. Nu doar legea este împotriva lor, ci și religia hindusă, care interzice relațiile poligame de acest fel. Ofițerul superior de poliție Shirish Sardeshpande a declarat pentru agenția de presă ANI că a fost deschisă o anchetă în acest caz, dar din investigațiile preliminare este clar că decizia a fost una de comun acord și că, atât femeile, cât și bărbatul și-au dorit să formeze o familie.

La nuntă au venit toate rudele lor (Foto: captură video)
La nuntă au venit toate rudele lor (Foto: captură video)

Te-ar putea interesa și: Lux și opulență la nunta lui Tiffany Trump! Evenimentul a costat 1.5 milioane de dolari 

Nunta nu a fost secretă

După cum se arată în videoclipul publicat pe rețelele de socializare, nu a fost o nuntă secretă. Numele mireselor și mirelui au fost scrise vizibil la locul unde a avut loc evenimentul. Mulți oameni au dansat și s-au simțit bine, aplaudându-i pe proaspeții căsătoriți.

Mariajul neobișnuit a atras atenția nu doar a autorităților, ci și Comisiei Naționale pentru Femei, care a cerut măsuri drastice împotriva celor trei. Rămâne de văzut dacă statul reușește să le strice mariajul sau dacă iubirea, așa ciudată și neînțeleasă cum este ea, va învinge de această dată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net