De ce nu și-a chemat Miki de la K-pital socrii și nici părinții la nuntă?!

#Exclusiv Click!

Miki de la K-pital i-a spus „Da!” iubitului ei Răzvan, anul trecut, de abia după 18 ani de relație! Solista nu și-a chemat la nuntă nici părinții și nici socrii! Au fost cu toții săriți din schemă și au aflat abia după nuntă că cei doi au devenit, oficial, soț și soție!

Mihaela Marinache, cunoscută drept Miki, fosta solista a trupei K-pital, a făcut marele pas și s-a căsătorit civil anul trecut, în vară, cu iubitul ei Răzvan Constantinescu. Cei doi locuiesc împreună și formează o familie fericită de mai bine de 19 ani.

Miki și-a ținut mereu la secret relația cu iubitul ei, Răzvan Constantinescu. Așa s-a întâmplat și la nuntă! Nici măcar părinții vedetei și nici socrii nu au fost invitați la marele eveniment.

Miki: „Am stat patru porumbei la o masă!”

A fost restrâns, nici familia nu a fost, nici părinții, nu! Nici socrii! A fost nuntă fără socrii, doar noi doi împreună cu nașii. A fost pe liniște așa cum ne place nouă.

Am fost la Starea Civilă, am semnat, am spus un «Da!» hotărât amândoi, apoi am plecat la un restaurant! Am stat doar noi patru. Uite așa, patru porumbei la o masă șia fost foarte bine!, a declarat Miki, în exclusivitate pentru Click!

Miki și Răzvan locuiesc într-o casă cu curte, în afara Bucureștiului, la Crevedia (Dâmbovița). Sunt foarte mulțumiți de cuibușorul lor de vis, pentru că le place viața la țară și sunt mari iubitori de animale. 

Am o casă frumoasă, cu curticică, am animăluțe multe. Acum, însă, nu mai am decât trei, din păcate animalele nu trăiesc ca oamenii, au o viață scurtă. Am avut cinci, patru căței și o pisică, alți patru i-am dat spre adopție, deci nouă.

Acum au mai rămas doar cu trei cățeluși de talie mică. Viusl meu e să-mi iau un Saint Bernard. Pe toți îi găsesc pe stradă, sunt luați toți de pe stradă, abandonați, loviți de mașini, i-am luat să-i fac bine și au rămas la noi”, ne-a povestit solista.

Cine este Miki, celebra artistă din trupa K-Pital?

Mihaela Marinache a devenit cunoscută ca Miki de la trupa K-pital. Solista a activat la sfârșitul anilor 1990 în cadrul vestitei trupe K-pital, care cucerea topurile muzicale cu piese, precum: „Visez", „Iubirea mea”, „Hei!” și „Nu poți să stai deoparte.”

Din trupă au mai făcut parte Vlad Gheorghiu și Alex Cernahoschi. În 2002, Miki a decis să cânte solo și al lansat primul ei album „Miki.” În prezent, solista s-a reorientat spre folclor, face dansuri populare la școala lui Nea Mărin și cântă și la nunți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net