Fosta solistă a trupei K-Pital s-a reinventat! Miki s-a apucat de muzică și de dansuri populare

De când s-au reluat evenimentele și spectacolele, Miki ex K-Pital are agenda plină. În plus, pe lângă muzica care a consacrat-o, pop-dance cu influențe house și latino, solista poate susține un program şi mai bogat acum. Pentru că a introdus în repertoriu melodii din folclorul autentic și a lucrat la încă o formulă de show, împreună cu un taraful. Ba chiar a luat lecții de dansuri populare chiar de la Nea Marin.  

Solista poate cânta acum şi cu taraful, căci a adăugat în repertoriu melodii din folclor
Solista poate cânta acum şi cu taraful, căci a adăugat în repertoriu melodii din folclor

Te-ar putea interesa mai multe despre: Ce bine arată Miki în costum de baie!

«Cele mai grele sunt dansurile moldovenești» 

Foto: Arhiva personală

„Avem evenimente de luni până duminică, nu mai stăm deloc pe acasă, ceea ce mă bucură. Pe plan muzical, de anul trecut cânt și folcor autentic și îmi place foarte mult. Cânt cu un taraf, adică mai am o variantă de spectacol. Sunt foarte mulțumită, pentru că sunt foarte ocupată. Am mai multe variante acum și îi întreb pe oameni ce doresc să le cânt. Clientul alege!

Oricum îmi place foarte mult ceea ce fac. M-am apucat și de dansuri popular, cu Nea Marin. Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână. Inițial mergeam doar o dată pe săptămână, dar nu învățăm pașii, așa că am început să fac mai des. Dacă tot am început să ccânt şi folclor, am zis să fiu completă, să învăț să și dansez pe muzică populară. Cele mai grele sunt dansurile moldovenești. Sunt foarte rapide și au foarte mulți pași și țopăială multă. Sunt foarte obositoare, e nevoie să mai repet și acasă”, a povestit Miki, în exclusivitate pentru Click! 

Citește și: Miki de la Kpital s-a cununat civil cu iubitul ei, Răzvan: “Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»”

Miki vrea să plece în vacanță

Pentru că a avut o perioadă foarte încărcată din punct de vedere profesional, solista mărturisește că abia așteaptă să plece într-o vacanță: „Aș vrea să plec într-o vacanță, o săptămână, mai ales că voi avea o vară plină. Mie cel mai mult îmi place Thailanda, acolo m-aș și muta, poate peste câțiva ani. Îmi plac oamenii, sunt veseli, e foarte frumos acolo. Dar voi merge și mai aproape, în Grecia aș vrea”, a mai spus Miki. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net