Drama trăită de Miki de la K-pital. A suferit o traumă de care nu se va vindeca prea curând

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sunt clipe sfâșietoare pentru Miki, fosta solistă de la trupa K-pital! Artista a pierdut una din cățelușele sale dragi în aceste zile. O plânge cu lacrimi mare și îi va îngropa cenușa chiar sub vișinul din curtea casei!

Miki de la K-pital are sufletul rupt în bucăți! A pierdut, zilele trecute, una dinte cățelușele ei cele mai dragi. Cățelușa a fost diagnosticată cu cancer și nu a mai putut fi salvată. Solista îi ține cenușa în casă până când o va îngropa sub vișinul din curte.

Citește și: EXCLUSIV Miki de la Kpital s-a cununat civil cu iubitul ei, Răzvan: “Mi-a luat 18 ani, dar l-am convins să spună «Da!»”

A murit de cancer! Am incinerat-o, acum stam cenușa într-un colț al casei! Avea 30 de kilograme. E foarte mare suferința pentru un animăluț. E sfâșietoare ! O să o îngropăm în curte, sub vișin!”, ne-a mărturisit cu lacrimi în ochi solista.

Miki își mai alină suferința cu ceilalți trei cățeluși pe care-i mai are în curte. An de an, ea mai salvează câte un animăluț abandonat, de pe străzi. Din păcate, în ultima periaodă a tot pierdut din ei!

Am o casă frumoasă, cu curticică, am animăluțe multe. Acum, însă, nu mai am decât trei, din păcate animalele nu trăiesc ca oamenii, au o viață scurtă. Am avut cinci, patru căței și o pisică, alți patru i-am dat spre adopție, deci nouă.

Acum au mai rămas tcu rei cățeluși de talie mică. Pe toți îi găsesc pe stradă, ai mei sunt luați toți de pe stradă, abandonați, loviți de mașini, i-am luat să-i fac bine și au rămas”, ne-a mai povestit solista, despre menajeria pe care o are acasă.

„Sunt crescută la țară, lângă Focșani!”

Miki locuiește în afara Bucureștiului, într-o casă cochetă cu curte și tot dichisul.

Eu sunt crescută la țară, lânga Focșani. nă în clasa a 5-a eu am crescut la bunici. Îmi place să stau la curte, îmi place în natură, să simt gazonul sub picoare. Fac chestii gosdpodărești, schimb gazonul, repar gardul. Nu am grădină cu roșii, castraveți. Porci n-am încă, dar nu e timpul pierdut la scumpirile care vin.

E bine să te gospodărești în vremurile astea și mie chiar îmi place. Nu mă dau înapoi de la munca la țara, cum făceau bunicii mei. Bunica mă trimtea la treabă de mică. Am fost cu vaca. Era așa frumos și eram desculți pe câmp! Asta da viață!”, ne-a mai spus solista.

Face dansuri populare cu Nea Mărin. „Când apare el, uităm tot!”

În utima perioadă, Miki s-a pucat de dansuri populare la școala lui Nea Mărin. Solista cântă la nunți piese din folclorul românesc.

Fac dansuri populare la școala Larisei și a lui Marin Barbu. De una an de zile merg acolo. Mi-aduc aminte de folclorul românesc și mai nou m- am apucat să cânt și folclor. De mică am cântat la nunți, acolo fac bani...cum se face nu? E o mândrie să cânți la nunți!”, a dezvăluit artista.

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, a făcut marele pas și s-a căsătorit civil anul trecut, în vară, cu iubitul ei, Răzvan Constantinescu. Cei doi locuiesc împreună și formează o familie fericită de 19 ani. Sunt mari iubitori de animale amândoi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net