Miki de la K-pital s-a reprofilat în pandemie. Cum arată mărțisoarele pe care le face solista


    Mihaela Marinache, alias Mikifoto: Instagram
Mihaela Marinache, alias Mikifoto: Instagram

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solistă a trupei K-pital, a fost și ea nevoită să se reprofileze pe perioada pandemei. Cum concertele au dispărut din peisaj, solista și-a regăsit o pasiune mai veche, aceea de a face accesorii hand made.

Și-a achiziționat materialele necesare și a început să lucreze bijuterii cu mâna ei. Acum, de Mărțișor, vedeta a scos și la vânzare pe contul de Instagram minunățiile ieșite din propriile mâini. Și prietenii au primit mărțișoare făcute de ea. Pentru că accesorile au deja mare succes la public, Miki se gândește să își deschidă cât de curând o afacere cu bijuterii handmade, din care ar obține venituri frumușele pe timp de pandemie.


    Așa arată brățările confecționate de Mikifoto: Instagram
Așa arată brățările confecționate de Mikifoto: Instagram

”Acum, pe pandemie, m-am apucat să fac brățărele handmade și împletite. Sunt făcute din argint, Swarovski, ață împletită manual de mine, nu de mașinării! Le dau prietenilor și oamenilor dragi mie, nu este practic chiar o afacere deocamdată! Mă mai gândesc dacă să dezvolt treaba asta! Dar dacă își dorește cineva cu adevărat, le poate comanda de pe Instagram“, a declarat solista, în exclusivitate pentru Click!

S-a făcut mireasă abia anul trecut

Miki, fosta solista a trupei K-pital, și-a ținut departe de ochii presei relația cu iubitul ei, Răzvan Constantinescu. Cei doi locuiesc împreună și formează o familie practic de 17 ani, însă relația lor este una nonconformistă. Și asta pentru că Miki (47 de ani), fata rebelă din fosta trupă K-pital, nu a vrut să se facă mireasă în ruptul capului. Abia anul trecut, Mihaela Marinache a decis să se “cunune” religios, forțată de împrejurări, căci ea și iubitul ei au fost nași de cununie pentru un cuplu de prieteni.


    Miki și soțul ei, Răzvan Constantinescu, s-au cununat anul trecut foto: Instagram
Miki și soțul ei, Răzvan Constantinescu, s-au cununat anul trecut foto: Instagram

”El mi-a dat inelul de logodnă din primul an, de când ne-am cunoscut. Nu cred neapărat într-o bucată de hârtie semnată, dar am vrut să facem faza asta cu preotul, că zic că e bine în fața lui Dumnezeu. Relația noastră durează de atâția ani pentru că suntem sinceri unul cu celălalt, pentru că ne iubim și pentru că avem aceleași preocupări, mergem prin vacanțe, ne place să avem prieteni, iubim animăluțele. Ne iubim”, ne-a mai declarat solista.

Citește și:

FOTO Mărțișoarele pandemiei. Anul acesta, simbolul primăverii are mască de protecție sau formă de "covid"

Miki de la K-pital, în fața preotului, după 15 ani de relație cu Răzvan. A fost forțată de împrejurări

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg