Lux și opulență la nunta lui Tiffany Trump! Evenimentul a costat 1.5 milioane de dolari

Nuntă mare în familia Trump! Fiica cea mică a fostului președinte american, Tiffany (29 de ani), s-a căsătorit cu milionarul nigeriano-libanez Michael Boulos (25 de ani), sâmbătă. Evenimentul a avut loc într-un cadru de vis, la resortul lui Donald Trump din Florida.

Marla Maples, Michael Bolulos, Tiffany și Donald Trump (foto: Instagram/Twitter)
Marla Maples, Michael Bolulos, Tiffany și Donald Trump (foto: Instagram/Twitter)

Foto: Instagram

Citește și: Tiffany Trump, nud într-un videoclip, cu puțin timp înainte ca tatăl ei să ajungă președintele Americii!

Tiffany Trump a avut o rochie de mireasă de la Elie Saab

Tiffany Trump a arătat precum o adevărată prințesă, în cea mai importantă zi din viața ei. Ea a purtat o rochie strălucitoare, cu mâneci lungi, semnată de designerul libanez Elie Saab. Și-a coafat părul în bucle lejere și a avut un voal uriaș, la care visează orice mireasă.

Fiica lui Trump a purtat, de asemenea, cercei cu perle și diamante și a optat pentru un machiaj în culori neutre. Mama miresei, Marla Maples, care a divorțat de Donald Trump în 1999, a avut o rochie de la același designer. La fel a făcut și Ivanka, sora miresei, care a fost și domnișoară de onoare.

Vezi și: Alec Baldwin crede că Donald Trump a încercat să îl ucidă! Motivul e halucinant

Mereu l-am iubit pe Elie Saab și fiind o nuntă libanezo-americană, ne bucurăm că a făcut ceva magic pentru noi”, a spus Tiffany, potrivit The Independent. Donald Trump și-a dus fiica la altar, îmbrăcat un smoking negru, cu o floare prinsă de rever.

Acesta a venit la nuntă însoțit de actuala lui soție, Melania. Tiffany și Michael s-au căsătorit în fața familiei și prietenilor, într-un foișor împodobit cu flori roz, albastre și albe. Aranjamentul floral s-a potrivit în mod deosebit cu nuanța albastru deschis a rochiilor purtate de domnișoarele de onoare.

Iată și: Blestemul de la Casa Albă: ginerele lui Trump a suferit de cancer! Jared Kushner, diagnostic devastator

La evenimentul din Mar-a-Lago au luat parte 250 de invitați. Nuntașii s-au delectat cu un spectacol cu dansatori, muzică live, meniu de lux cu mâncare libaneză și americană – toate acestea într-un decor opulent. Nunta extravagantă ar fi costat în jur de 1.5 milioane de dolari, potrivit presei americane. O nimica toată pentru Tiffany Trump, care are o avere de 10 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și: Donald Trump, amendat cu 10.000 de dolari pe zi! Care este motivul

Proaspătul ei soț se laudă și el cu 20 de milioane de dolari și nu se zgârcește atunci când vine vorba de femeia de lângă el. Anterior, Michael Boulos i-a oferit acesteia un inel de logodnă de 13 carate, care a costat 1.2 milioane de dolari. Cuplul, care s-a cunoscut în 2018, la clubul din Mykonos al lui Lindsay Lohan, s-a logodit în Grădina de Trandafiri a Casei Albe în ianuarie 2021, cu doar o zi înainte ca Trump să își părăsească mandatul, după înfrângerea la alegerile din 2020.

Citește mai multe despre: Truth Social, platforma lui Trump dedicată libertății de exprimare, șterge postările și banează utilizatorii

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net