Noi dezvăluiri comice despre Donald Trump. De ce era înfundată mereu toaleta de la Casa Albă

Ultima actualizare:

Noi dezvăluiri incendiare despre Donald Trump au fost dezvăluite în cartea, „Confidence Man“, care este lansată în această săptămână, în SUA.

Noi dezvăluiri comice despre Donald Trump
Noi dezvăluiri comice despre Donald Trump

Autorea cărții, jurnalista Maggie Haberman de la New York Times, descrie episoade complet inedite petrecute în perioada în care fostul președinte american a stat la Casa Albă. 

Citește și: Donald Trump, față în față cu agenții FBI la reședința din Florida! „A luat mai multe cutii cu documente de la Casa Albă” – ce riscă acum fostul președinte?

Acesta aproape și-a concediat fiica, a confundat membrii staff-ului cu ospătari și a aruncat în documente în toaletă, se arată în noua carte, potrivit BBC.

Cartea, care îl urmărește pe Donald Trump din perioada în care a fost om de afaceri din New York și până la viața sa după președinție, se bazează pe peste 200 de surse, dar și pe trei interviuri cu însuși Donald Trump, conform Adevărul.

Dezvăluiri despre Donald Trump. A vrut să-și concedieze fiica

Ivanka Trump, fiica fostului președinte american
Ivanka Trump, fiica fostului președinte american

Evident, subiectul cărții este unul serios, dar printre picături se regăsesc și câteva momente bizare. Printre altele, se menționeză faptul că, la un moment dat, Donald Trump a fost aproape să scrie pe Twitter că fiica lui, Ivanka, și ginerele Jared Kushner - ambii colaboratori seniori de la Casa Albă - urmau să fie dați afară. 

Momentul ridicol a fost oprit de șeful personalului de atunci, John Kelly, care l-a sfătuit pe președinte să vorbească mai întâi cu Ivanka și cu Kushner înainte de a publica tweetul. 

Donald Trump a negat acest episod. Fostul președinte al SUA susține că nu a vrut vreodată să-și concedieze fiica și pe soțul ei. „Ficțiune pură. Nici măcar nu mi-a trecut prin minte", a precizat acesta.

A aruncat documente într-o toaletă a Casei Albe

Personalul Casei Albe a descoperit de mai multe ori în timpul mandatului lui Donald Trump că toaleta era înfundată cu hârtie tipărită. Au existat zvonuri că acesta ar fi aruncat acte în vasul de WC.

De asemenea, el ar fi rupt anumite documente. Detaliile sunt dezvăluite pe fondul unor acuzații mai ample privind lipsa documentelor de la Casa Albă din timpul președinției lui Trump, ridicate de Arhivele Naționale, conform sursei citate.

Vezi și: Cum arată palatul în care Donald Trump a locuit cu prima lui soție, Ivana? Datorită ei a ajuns milionar!

Donald Trump a încurcat membrii staffului cu câțiva ospătari

Un alt moment delicios povestit despre controversatul președinte s-ar fi petrecut în 2017, chiar după învestirea lui în funcție. 

La o reuniune a Congresului, Trump ar fi apelat la un grup de angajați democrați, printre care erau și persoane de culoare, și le-a cerut să aducă tartine, confundându-i cu ospătari, scrie autorea cărții „Confidence Man”. Se pare că fostul președinte ar fi cerut acest lucru unor membri ai staffurilor senatorului Chuck Schumer și al lui Nancy Pelosi.

Donald Trump nu e mulțumit de dezvăluirile făcute de jurnalista de la New York Times. Acesta a scris pe platforma sa de socializare că volumul conține „multe povești inventate fără verificarea faptelor”, conform Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
militari armata romana png
image
image
image
image
image
image
Olt 1 jpg
image png
portofel cu bani pixabay jpg
pana de curent jpeg
gentiana planta freepik jpg
iluzie jpg
recolta castraveti 1540x866 jpg
ceo google ciolacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net