Ce căutau agenții FBI în casa lui Donald Trump? Reacția fostului președinte

Este un scandal monstru în Statele unite ale Americii, după ce agenți FBI au percheziționat reședința Mar-a-Lago, din Palm Beach, Florida, a fostului președinte al SUA, Donald Trump

fbi donald trump 2 webp

Intervenția a trezit interesul tuturor americanilor, întrucât este pentru prima dată când un fost președinte al SUA se trezește cu casa luată la puricat de agenții federali. 

Au dispărut documente despre arsenalul nuclear al SUA

Surse apropiate anchetei ar fi declarat pentru Washington Post că agenții FBI au căutat documente clasificate referitoare la arme nucleare. 

După cum a informat anterior CNN, ancheta penală a început cu îngrijorări referitoare la documente dispărute, informaţie furnizată de Arhivele Naţionale, instituţie care a făcut o sesizare penală la Departamentul de Justiţie, transmite Adevărul.

Citește și: Ultimele clipe din viața Ivanei Trump, femeia din spatele brandului Donald Trump

Departamentul nu ia o astfel de decizie cu uşurinţă. Acolo unde este posibil, este o practică standard să se caute mijloace mai puţin intruzive ca alternativă la o căutare şi să se limiteze la orice căutare care este întreprinsă", a spus  procurorul general Merrick Garland, într-o conferinţă de presă.

Trump crede că i se înscenează dispariția documentelor

Reacția fostului președinte nu a întârziat.  În stilul caracteristic, Donald Trump a postat pe reţeaua socială Truth Social, fondată de el, că „subiectul armelor nucleare este o bazaconie”, la fel ca investigaţia consilierului special Robert Mueller sau controversele legate de relaţia sa cu Rusia.

Trump a mai scris că „aceeaşi oameni corpuţi sunt implicaţi şi că agenţii FBI ar fi pus dovezi în locuinţa sa de la Mar-a-Lago, din Palm Beach, Florida, dar fără să ofere dovezi pentru afirmaţiile sale.

Citește și: Donald Trump, afirmații bizare despre Regina Elisabeta

Agenţii FBI care au percheziţionat locuinţa lui Donald Trump au căutat documente secrete legate de armele nucleare, care ar fi fost sustrase din Casa Albă, potrivit Washington Post. Momentan, nu se ştie dacă documentele au fost găsite, conform Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Jake Sullivan
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg