Dragoș Dolănescu dezvăluie mesajul lui Donald Trump despre războiul din Ucraina: «Putin îl joacă pe Biden ca pe o tobă»

Dragoș Dolănescu a participat, în weekend-ul trecut, la o întâlnire la care au luat parte mai mulți politicieni din America, printre care și fostul președinte american Donald Trump.

donald trump shutterstock 1427778506 jpeg

Dragoș Dolănescu (45 ani) a participat la o întâlnire politică, ce s-a desfășurat în Orlando, Florida. La eveniment au luat parte numeroși politicieni din SUA, printre care și fostul președinte american, Donald Trump.

Deputatul din Costa Rica a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum au decurs discuțiile și ce a spus Donald Trump despre atacul Rusiei asupra Ucrainei.

”Sunt la CPAC, întâlnirea Partidului Republican. Sunt politicieni și din restul lumii. Ieri seară, președintele Donald Trump a susținut o conferință destul de dură și vehementă, care cheamă la pace.

A spus că, dacă el ar fi fost acum președintele Statelor Unite, de fapt nu s-ar fi întâmplat ceea ce se întâmplă acum. După cum vedeți aici, tema principală a discuției este ceea ce se întâmplă în Ucraina… și cum devine din ce în ce mai grav.

Aici s-au întâlnit oameni, femei și bărbați din toate partidele politice din lume, dar care sunt conservatoare și de dreapta. Și eu am venit să reprezint nu numai Costa Rica, în calitate de deputat, dar și ca român interesat de ceea ce se întâmplă în Europa”, a declarat pentru Click!, Dragoș Dolănescu.

Donald Trump: ”Sunt singurul președinte american sub supravegherea căruia Rusia nu a invadat o altă țară”

La întâlnirea respectivă, Donald Trump a criticat dur atitudinea actualului președinte în negocierile cu Rusia condusă de Vladimir Putin.

”Sub Bush, Rusia a invadat Georgia, sub Obama, Rusia a luat Crimeea, sub Biden, Rusia a invadat Ucraina. Eu sunt singurul președinte american din secolul 21, sub supravegherea căruia Rusia nu a invadat o altă țară. Putin îl joacă pe Biden ca pe o tobă”, ar fi spus Donald Trump la întâlnirea politică la care a participat și Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni

Dragoș Dolănescu s-a oferit să ajute refugiații de război din Ucraina, încă din prima zi de când a izbucnit conflictul. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a declarat pentru Click! că își pune la dispoziție, pentru refugiați, vila din Sinaia, pe care a moștenit-o de la tatăl său.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub rona hartner png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
catherine zeta jones png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg