Dragoș Dolănescu dezvăluie mesajul lui Donald Trump despre războiul din Ucraina: «Putin îl joacă pe Biden ca pe o tobă»

Dragoș Dolănescu a participat, în weekend-ul trecut, la o întâlnire la care au luat parte mai mulți politicieni din America, printre care și fostul președinte american Donald Trump.

donald trump shutterstock 1427778506 jpeg

Dragoș Dolănescu (45 ani) a participat la o întâlnire politică, ce s-a desfășurat în Orlando, Florida. La eveniment au luat parte numeroși politicieni din SUA, printre care și fostul președinte american, Donald Trump.

Deputatul din Costa Rica a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum au decurs discuțiile și ce a spus Donald Trump despre atacul Rusiei asupra Ucrainei.

”Sunt la CPAC, întâlnirea Partidului Republican. Sunt politicieni și din restul lumii. Ieri seară, președintele Donald Trump a susținut o conferință destul de dură și vehementă, care cheamă la pace.

A spus că, dacă el ar fi fost acum președintele Statelor Unite, de fapt nu s-ar fi întâmplat ceea ce se întâmplă acum. După cum vedeți aici, tema principală a discuției este ceea ce se întâmplă în Ucraina… și cum devine din ce în ce mai grav.

Aici s-au întâlnit oameni, femei și bărbați din toate partidele politice din lume, dar care sunt conservatoare și de dreapta. Și eu am venit să reprezint nu numai Costa Rica, în calitate de deputat, dar și ca român interesat de ceea ce se întâmplă în Europa”, a declarat pentru Click!, Dragoș Dolănescu.

Donald Trump: ”Sunt singurul președinte american sub supravegherea căruia Rusia nu a invadat o altă țară”

La întâlnirea respectivă, Donald Trump a criticat dur atitudinea actualului președinte în negocierile cu Rusia condusă de Vladimir Putin.

”Sub Bush, Rusia a invadat Georgia, sub Obama, Rusia a luat Crimeea, sub Biden, Rusia a invadat Ucraina. Eu sunt singurul președinte american din secolul 21, sub supravegherea căruia Rusia nu a invadat o altă țară. Putin îl joacă pe Biden ca pe o tobă”, ar fi spus Donald Trump la întâlnirea politică la care a participat și Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni

Dragoș Dolănescu s-a oferit să ajute refugiații de război din Ucraina, încă din prima zi de când a izbucnit conflictul. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a declarat pentru Click! că își pune la dispoziție, pentru refugiați, vila din Sinaia, pe care a moștenit-o de la tatăl său.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net