EXCLUSIV Dragoș Dolănescu: «Aștept refugiații de război din Ucraina la vila din Sinaia!»

#Război Ucraina-Rusia

Dragoș Dolănescu își pune la dispoziție vila din Sinaia moștenită de la tatăl său, regretatul Ion Dolănescu, pentru refugiații de război. Fiul cel mic al artistului este deputat în Costa Rica și este convins că vor veni în România mulți ucraineni care fug de război și de ruși.

dragos dolanescu hp jpg

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, Dragoș Dolănescu intenționeză să-și pună la dispoziție vila de la Sinaia pentru refugiații de război din Ucraina, care se tem pentru viața lor.

”Dacă a început războiul, cu siguranță vor fi și mulți refugiați de război. Aștept refugiații de război din Ucraina, la vila din Sinaia! Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie.

În următoarea situație, foarte multă lume va pleca din țară, pentru a fugi de ruși și de război. Poporul român a fost dintotdeauna un opor primitor. Să le dea o mână de ajutor acestor oameni, pentru că, altfel, vor muri în mâna rușilor.

Repet, eu îmi pun la dispoziție vila din Sinaia construită de tatăl meu”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Click!

Fiul lui Ion Dolănescu a mai spus că vila dispune de mai multe camere și, chiar dacă nu a mai fost locuită d emultă vreme, cu siguranță va fi o casă bună pentru cei aflați acum în nevoie.

”Sunt multe camere acolo, chiar dacă nu a mai locuit nimeni de multă vreme, sunt sigur că îi va ajuta pe cei care au nevoie de cazare. Suntem un popor creștin și ar trebui să ajutăm. Și noi am dori, în cazul în care se ajunge ca rușii să invadeze România (să ne ferească Dumnezeu!), să fim ajutați și primiți de alte popoare, să ne întindă o mână”, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica

Dragoș Dolănescu are 46 ani și a fost ales deputat în Costa Rica în februarie 2018. Acum el se află în Florida, la invitația unui partid politic, pentru a participa la un eveniment de anvergură, unde va întâlni numeroase personalități politice din America, dar nu numai! 

Dragoș a obținut vila din Sinaia, după un proces pe avere cu fratele lui mai mare, Ionuț Dolănescu (50 ani), care a durat de 8 ani de zile. În schimb, Ionuț a rămas cu vila din Strada Caimatei, în care a locuit și și-a dat ultima suflate regretatul nostru artist.

Mii de ucraineni fug din calea războiului

Situația e critică în Ucraina, astfel că valuri întregi de oameni au fugit din calea războiului, căutând adăpost și în România. Sute de oameni așteptau, joi seară, cu bagajele după ei, să treacă frontiera, la granița României cu Ucraina (Siret).

În zilele următoare ar putea să ajungă în România mii de cetățeni ucrainieni, autoritățile române declarând că s-au pregătit pentru a primi 500.000 de refugiați.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
FotoJet (2) jpg
animal 1867472 1920 jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png