Alec Baldwin crede că Donald Trump a încercat să îl ucidă! Motivul e halucinant

Alec Baldwin a lansat o teorie halucinantă, vineri, 19 august, ca răspuns la o serie de acuzații lansate de fostul președinte american, Donald Trump.

alec baldwin jpeg
Alec Baldwin s-a temut pentru viața sa, în urma unor declarații făcute de Donald Trump, în 2021

În iunie 2021, Donald Trump declara, într-un podcast, că Alec Baldwin este un individ dereglat, fiind de părere că accidentul în urma căruia două persoane au fost împușcate de acesta, una fatal, pe platoul de filmare a producției Rust nu ar fi fost o simplă întâmplare.

Trump a declarat că e foarte posibil ca gloanțele  reale să fi fost aduse pe platoul de filmare chiar de Alec Baldwin, acesta dorind să îi împuște pe cei doi.

Trump crede că actorul a împușcat-o intenționat pe Halyna

Acum, Alec Baldwin a declarat că s-a temut pentru viața lui, din cauza dihoniei dintre cei doi. Este cunoscut faptul că asediul Capitoliului, din 6 ianuarie 2021, este o acțiune violentă atribuită fostului președinte Donald Trump.

Se crede că acesta ar fi fost, de fapt, artizanul întregului atac. Astfel, Alec Baldwin a declarat că i-a fost teamă ca după declarațiile lui Trump, din iunie 2021, să nu devină ținta unor fani de-ai fostului președinte, implicit a unora dintre cei implicați în asediul Capitoliului, din capitala SUA.

Citește și: Alec Baldwin, surpriză uriașă la 5 luni după accidentul tragic de la filmări. Soția de 38 de ani a făcut anunțul

Faptul că a susținut că eu am ucis-o pe Halyna Hutchins intenționat putea fi un motiv pentru fanii lui să mă ia în colimator. Trump, care a instruit oameni să comită fărădelegi, m-a indicat pe mine ca fiind responsabil de moartea acesteia”, a declarat Alec Baldwin.

De ce nu îl suportă Trump pe Alec Baldwin

Donald Trump nu îl suportă pe Alec Baldwin, după ce acesta l-a portretizat pe fostul președinte american, într-un stil magistral, în mai multe scenete comice, în cadrul show-ului TV, Saturday Night Live.

Ancheta în cazul accidentului de pe platoul de filmare al producției „Rust” a ajuns, într-un nou punct, în august 2022. 

Citește și: Alec Baldwin a scăpat de un proces. Era acuzat de agresiune fizică

Raportul FBI, în cazul armei utilizate de Alec Baldwin pe platourile de filmare, indică faptul că actorul ar fi tras și pistolul nu s-a descărcat accidental, transmite TMZ.com

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg