Google Doodle de 1 Decembrie. Ce se întâmplă dacă dai click pe acest logo

Ultima actualizare:

A apărut noul Google Doodle de 1 Decembrie. La fel cum ne-am obișnuit în ultimii ani, echipa de programatori și de designeri de la Google le-au pregătit un cadou românilor de Ziua Națională. Această animație, pe care o vezi când încerci să folosești acest motor de căutare, îți rezervă și niște surprize inedite.

Google Doodle 1 Decembrie 2022

Chiar dacă unii utilizatori au fost dezamăgiți, pentru că anul acesta Google Doodle seamănă izbitor de mult cu grafica din anii trecuți, alții s-au bucurat și au apreciat gestul companiei. Este un logo simplu, cu steagul României în centrul atenției, iar pe fundal se poate vedea un desen menit să reprezinte un cer acoperit de câțiva nori.

Citește și: Inge Lehmann, femeia care a descoperit ce se află în centrul Pământului, omagiată de Google

Google Doodle de 1 Decembrie 2022

În ultimii ani, fiecare logo apărut când utilizatorii foloseau motorul de căutare în data de 1 Decembrie a avut mare succes. Cel de anul acesta seamănă foarte mult cu cele din ultimii doi ani, dar a fost apreciat chiar și în aceste condiții. În anul 2019, am avut parte de un Doodle mai deosebit: un desen inspirat din covoarele tradiționale, pe care se regăseau motive populare din mai multe regiuni istorice, combinate cu o grafică modernă, informează Observator News.

Un alt doodle care a fost foarte apreciat în trecut de Ziua Națională a României este cel din 2015. La acel moment, în logo-ul motorului de căutare a fost inclusă și o bucată din Coloana Infinitului, faimoasa operă a sculptorului Constantin Brâncuși.

Iată și: Google îl omagiază pe Vasile Alecsandri. Casa poetului e într-o stare deplorabilă

Ce se întâmplă dacă click pe acest logo

Dacă dai astăzi click pe noul Google Doodle, vei fi redirecționat către o pagină de internet, de unde poți afla mai multe detalii interesante despre semnificația și istoria Zilei Naționale a României. De asemenea, tot aici poți să citești și știri legate de evenimentele organizate în toată țara, inclusiv despre paradele militare din București, Alba Iulia sau Constanța. O altă surpriză frumoasă care te așteaptă după ce dai click pe Google Doodle de 1 Decembrie 2022 este un mini foc de artificii, care se transformă apoi pe ecran în steagul României.

Vezi și: Maria Gaetana Agnesi, autoarea primei cărţi despre calculul integral şi cel diferenţial, omagiată de Google

Alertă meteo de 1 Decembrie

Este un moment bun să stai în casă și să te joci cu noul Google Doodle, căci iarna își intră chiar de astăzi în drepturi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis oficial o alertă meteo de polei, ploaie, lapoviță și ninsoare, iar vizate sunt 11 județe: Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Harghita, Covasna, precum și nordul Buzăului.

Intervalul de valabilitate pentru acest cod galben este 1 decembrie, ora 12 - 2 decembrie, ora 12. Nici pe litoral nu au avut noroc cei care au dorit să vadă parada de 1 Decembrie sau să petreacă în aer liber de Ziua Națională a României. Aici vor fi intensificări ale vântului cu rafale ce vor atinge, în general, viteze de 50...55 km/h.

Citește aici și prognoza meteo pentru București și află cum va fi vremea în Capitală, până mâine la prânz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net