În ciuda tuturor rușilor! Ce alimente de lux se află pe masa lui Vladimir Putin

Chiar dacă vodca reprezenta băutura majoritatea liderilor sovietici, se pare că asta nu este și cazul lui Vladimir Putin, care are grijă de dieta sa și preferă să bea ceai, în loc de vodcă.

Vladimir Putin a salutat semnarea acordului cu Iranul jpeg

Anul viitor, Vladimir Putin va ajunge la vârsta de 70 de ani, fiind unul dintre liderii ce au domnit peste Rusia cel mai mult. Totuși, vârsta lui aduce și diferite zvonuri cu privire la starea sa de sănătate și probleme cu care președintele Rusiei s-ar confrunta în viața de zi cu zi, potrivit Ok Magazine.

Vezi și Vladimir Putin, fotografiat într-o geacă ce costă cât o mașină! Suma exorbitantă dată de președintele rus

Totuși, se pare că dieta acestuia este una destul de variată și aleasă cu grijă. În primul rând, imaginea unui lider atotputernic nu ar da bine pentru cetățenii ruși, iar alimentația sa trebuie să fie pregătită cu grijă și, cel mai important, degustată înainte de a fi servită, deoarece Vladimir Putin se teme să nu fie otrăvit. 

Cum arată dieta dictatorului de la Moscova

Dieta dictatorului de la Kremlin este bazată pe fructe, brânzeturi, pește și ceaiuri, toate acestea de calitate superioară și recoltate din zonele prietenilor, mai exact, din moșia agricolă a Patriahului Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill. 

Citește și Fițe de dictator! Cum arată iahtul de 500 de milioane de lire a lui Vladimir Putin

La micul dejun, acesta este servit cu o omletă din ouă de prepeliță și brânză de vaci, cu o porție de salată verde, roșii și castraveți. Alături de acestea, liderul de la Kremlin bea o cană de suc de fructe proaspăt stoarse și o cană de cafea. În cazul în care pofta acestuia nu e saturată, servește și un bol de terci de ovăz.

La prânz, peștele fiert sau gătit la aburi cu legume nu lipsește din dieta președintelui. Uneori, acesta poate mânca și o friptură din carne de oaie sau o supă japoneză miso, simplă și ușor de digerat. 

Ca gustare, președintele consumă chefir sau cvas, o băutură din secară, foarte populară în țările ce au făcut parte din Uniunea Sovietică. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net