Fițe de dictator! Cum arată iahtul de 500 de milioane de lire a lui Vladimir Putin

Vladimir Putin este printre cei mai bogați politicieni de pe planetă, având printre averile sale și un superyacht de 500 de milioane de lire, care se bucură de cea mai nouă tehnologie, lux și role de hârtie igienică din aur. 

Scheherazade / Captură video
Scheherazade / Captură video

Putin, care a dus economia Rusiei la unul dintre cele mai joase nivele din istorie, și-a folosit banii pentru a omorî copiii din Ucraina și pentru a achiziționa un iaht cu șase punți, numit și Scheherazade. 

Presiunea uriașă este acum asupra Italiei, unde este ancorat iahtul dictatorului de la Moscova. Societatea civilă cere că iahtul să fie vândut și donat ucrainienilor ce sunt zilnic bombardați. 

Vezi și Oligarhii lui Vladimir Putin se revoltă! Cei şase bogătaşi care se opun războiului din Ucraina

Un fost membru al echipajului a zis "Rușii au platit pentru asta. Putin trebuie să se ducă pe conducta toaletei sale de aur".

Ce obiecte de lux se află în iahtul dictatorului de la Kremlin

Scheherazade, iahtul lui Putin, a costat, acum doi ani când a fost realizat, aproximativ 500 de milioane de lire, dar oamenii care au muncit la el spun că valoarea acestuia se apropie de suma de 750 de milioane.

Iahtul, hârtia igienică de aur și elementele de lux au făcut subiectul discuției în cazul jurnalistului Alexei Navalnîi, care a prezentat un documentar despre banii rușilor și cum sunt ei transformați în hârtia igienică a lui Putin. 

Citește și Vladimir Putin, fotografiat într-o geacă ce costă cât o mașină! Suma exorbitantă dată de președintele rus

În urma acelui documentar, Alexei Navalnîi a fost otrăvit, dar a supraviețuit, fiind, ulterior, condamnat la închisoare. Recent, în urma afirmațiilor făcute împotriva războiului din Ucraina, Kremlinul i-a prelungit sentința cu încă 9 ani.

Un muncitor care a ajutat la construirea acestuia a spus: „Fiecare suprafață este marmură sau aur. Există nenumărate piscine, un spa, o saună, un teatru, săli de bal, o sală de sport, două heliporturi. Este ca un mini oraș.

„Există chiar și un spital care are sens când auzi zvonuri că Putin este bolnav în stadiu terminal.

„Este greu de înghițit faptul că cea mai incredibilă navă din lume este deținută de un bărbat intenționat să bombardeze civili în Ucraina."

Alte camere de răsfăț includ o masă de biliard cu autonivelare, un acvariu de cinci metri și cel mai mare televizor de pe un iaht, care se întinde pe 4,5 m pe un întreg perete, care a costat un milion de euro pentru a fi instalat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net