Patronul Loro Piana s-a declarat «rușinat» că Putin a purtat geaca firmei. Ce mesaj i-a transmis președintelui rus

Pier Luigi Loro Piana, patronul fimei care îi poartă numele, a oferit mai multe declarații presei italiene, după ce președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a fost văzut purtând o geacă sub semnătura companiei. Iată ce mesaj i-a transmis Pier Luigi șeful statului rus!

Patronul Loro Piana s-a declarat «rușinat» că Putin a purtat geaca firmei Foto: Captură Video
Patronul Loro Piana s-a declarat «rușinat» că Putin a purtat geaca firmei Foto: Captură Video

Antreprenorul Pier Luigi Loro Piana s-a declarat „rușinat” că Putin a purtat creația firmei pe care o conduce, o geacă în valoare de peste 12.000 de euro. Luigi a condamnat decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina, punctând că a sa companie este solidară cu poporul ucrainean. Firma Loro Piana a fost achiziţionată în 2013 de gigantul francez de lux LVMH.

Patronul Loro Piana s-a declarat «rușinat» că Putin a purtat geaca firmei

Geaca respectivă a fost îmbrăcată de Vladimir Putin în cadrul evenimentului care marca anexarea peninsulei Crimeea, organizat pe stadionul Lujniki, din Moscova. Acesta a purtat haina peste un pulover alb şi o vestă antiglonţ. Geaca Loro Piana se vinde în Rusia pentru aproximativ un milion şi jumătate de ruble, adică peste 12.000 de euro.

Pier Luigi Loro Piana Foto: Getty
Pier Luigi Loro Piana Foto: Getty

Grupul din care face parte Loro Piana a întreprins deja toate acţiunile pentru a se distanţa şi a fi solidar cu poziţiile europene faţă de tragedia umană pe care o trăim.

De la începutul lui martie, grupul LVMH, ca şi alte mărci de lux europene, a întrerupt livrările către Rusia şi şi-a închis buticurile pe perioadă nedeterminată.”, a declarat Luigi.

Citește și: Vladimir Putin, fotografiat într-o geacă ce costă cât o mașină! Suma exorbitantă dată de președintele rus

Mesajul transmis de către patronul Loro Piana

Antreprenorul a explicat că geaca respectivă face parte dintr-o colecție mai veche. Acesta a subliniat că poziţia companiei sale a fost întotdeauna în favoarea poporului ucrainean. Loro Piana a trimis donaţii către asociaţii care se ocupă cu ajutorarea ucrainenilor, încă de când a izbucnit războiul.

Cred că geaca purtată de Putin este o achiziţie care datează de mai mult timp, dar mai cred că acestea sunt subiecte minore în comparaţie cu tragedia unui război. (..) Suntem rușinați de faptul că geaca noastră a fost purtată de Putin.

Ca firmă, suntem pe deplin solidari cu poziţiile grupului LVMH. Este clar de ce parte am ales să fim. Cred că Putin ar trebui să se gândească ce provoacă poporului ucrainean.”, a mai spus el.

Citește și: Momentul în care Putin dispare brusc de pe ecranul televizorului, pe stadionul din Moscova

De asemenea, compania a trimis în Ucraina pături şi produse textile pentru refugiaţi şi pentru cei care și-au pierdut locuințele în urma bombardamentelor. „Susţinerea populaţiei, în acest moment, este cel mai important lucru, iar ucrainenii vor avea tot sprijinul nostru moral şi practic.”, a adăugat Pier Luigi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net