Ingredientul banal care te ajută să îngrijești corect pământul pentru flori. Puțini români cunosc trucul care previne uscarea solului

Pământul în care plantăm florile joacă un rol important în creșterea și întreținerea acestora pe o perioadă mai îndelungată de timp. Află din rândurile de mai jos procedeul corect de îngrijire al pământului de flori. 

Ingredientul banal care te ajută să îngrijești corect pământul pentru flori
Ingredientul banal care te ajută să îngrijești corect pământul pentru flori

Folosind un singur tip de băutură prevenim uscarea florilor din curtea și casa noastră. Așa poate fi îngrijit pământul cu ușurință și acest ingredient este extrem de important. 

Cum se îngrijește corect pământul florilor

Una dintre cele mai importante sarcini ale românilor care iubesc florile și le cresc în curtea lor este aceea de a îngriji nu doar planta, ci și solul. 

Florile nu au funcția doar de a înfrumuseța casa și viața, întrucât ele joacă un rol important în asigurarea oxigenului. Fiind prezente în locuință, acestea schimbă mirosul și indică dacă este un grad prea mare de umezeală. 

Ingredientul cu care îngrijim pământul florilor 

image

Atunci când plantăm flori este extrem de important să ne ocupăm de solul care trebuie să fie unul fertil. Nu este suficient doar să udăm pământul pentru a nu se usca și a nu împiedica dezvoltarea rădăcinilor, a tulpinei, a frunzelor și a florii în sine, căci agricultorii cunosc importanța fertilizării solului. 

Unii dintre ei optează pentru diverse îngrășăminte, unele dintre ele naturale, de exemplu: cenușa, cojile de nucă, cojile de ouă sau infuzia de urzici. Cu toate acestea, puțini știu că berea joacă un rol important și contribuie la o mai bună fertilizare a solului. 

Această băutură oferă pământului nutrienții necesari pentru o bună dezvoltare a florilor. De asemenea, zaharurile din bere ajută atât solul, cât și rădăcinile florilor. 

Cum se îngrijește solul cu bere 

Există varianta clasică de a turna berea direct în pământul uscat, în jurul florilor, însă cantitatea de lichid trebuie să fie moderată, astfel riscați să înecați floarea. De asemenea, așa poate crește gradul de umezeală și pot apărea insecte nedorite. 

Dacă este nevoie de o cantitate mai mare de bere, grădina fiind mare, puteți dilua băutura cu apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Elena Lasconi Congresul USR FOTO USR (3) jpeg
Nava fluviala de pasageri Mogosoaia acostata in fata fata Palatului Navigației anul 1980  jpg
targ jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
vlad pascu declaratii tribunal jpg
banner carmen iohannis png
elon musk gettyimages jpg
saima azfal KAT jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net