Insula splendidă din Grecia pe care mulți români o ratează. Are plaje ca în Caraibe, prețuri ieftine și e destinația perfectă de vacanță

Ultima actualizare:

Atunci când vine vorba despre vacanța perfectă, destinația ideală pare a fi insula Naxos din Grecia. Turiștii sunt de-a dreptul fascinați de ceea ce găsesc aici. Potrivit rtwin30days.com, această insulă este una dintre cele mai bune locuri pentru relaxare într-o stațiune balneară superbă. 

Banner Grecia

Insula Naxos, destinația ideală pentru vacanță

Durata zborului din Atena în Naxos durează 40 de minute, iar prețul pentru călătorie este destul de accesibil, adică 100 de euro, notează publicația menționată anterior. Totuși, înainte de a pleca în Grecia, turiștilor le este recomandat să exploreze obiectivele turistice ale Capitalei. Feriboturile către Naxos pleacă din două porturi din Antena, respectiv Pireu și Rafina.

Pireu este cel mai mare port din Atena și pune la dispoziție numeroase conexiuni cu feribotul către insule. Se află la aproximativ 7 mile de centrul Capitalei și la doar 31 de mile de aeroport.  De asemenea, Rafina este al doilea port ca mărime din Atena și se află la doar 10 mile de aeroport.

Motivul pentru care trebuie să vizitezi insula Naxos

Potrivit site-ului, Naxos este insula perfectă pentru vacanță, din mai multe motive. În primul rând, are o mulțime de plaje uimitoare cu nisip fin și deloc aglomerate.

Plaja Plaka, de exemplu, se întinde pe o suprafață de 4 km și este amenajată cu șezlonguri și taverne, unde turiștii pot servi o masă copioasă. Este cea mai populară plajă a insulei, iar cele mai recomandate hoteluri din apropiere sunt Seaside Naxos Holiday Villas și Amodari Studios on the Beach, pentru cei care au bugetul limitat.

Agios Prokopios este, de asemenea, o plajă cu nisip alb și apă cristalină, unde se regăsește o promenadă lungă care duce la portul Naxos. Aici vă puteți caza la Virtu Suites pe malul mării, unde peisajele sunt de-a dreptul spectaculoase. Pentru o opțiune mai ieftină, turiștii sunt sfătuiți să aleagă Liana Beach Hotel & Spa.

O altă alegere excelentă este plaja Makri Vigla, unde turiștii pot face sporturi nautice. De asemenea, acesta este un loc ideal pentru relaxare și liniște. Cele mai bune opțiuni pentru cazare sunt Oasis Studios și Crytal Studios, notează rtwuin30days.com.

Plaja Aliko este formată, de fapt, din 4 plaje separate, mărginite de o pădure de pe coasta de sud-vest a orașului Naxos. În apropiere există un hotel abandonat, care nu a fost niciodată terminat, însă merită ca locul să fie vizitat. Pe plaja Aliko nu există hoteluri, însă în apropiere, turiștii pot găsi Faros Villa și Romanzza Studios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net