Insula superbă din Grecia unde scapi de turiști. Are plaje ca în Maldive: „E destinația perfectă pentru cei care își doresc o vacanță liniștită”

Ultima actualizare:

Grecia este considerată una dintre destinațiile ideale de vacanță, mai ales în rândul românilor. Plină de locuri spectaculoase și prețuri mai mici decât la noi, această țară face furori și este vizitată la scară largă. Recent, românii au descoperit acolo o insulă care seamănă cu cea din Maldive.

Insula superbă din Grecia unde scapi de turiști
Insula superbă din Grecia unde scapi de turiști

Locul din Grecia care seamănă cu Maldive

Cei mai înfocați călători din România au descoperit, recent, o insulă pe care o recomandă tuturor turiștilor care își doresc o vacanță ieftină. Este vorba despre un loc din Grecia care are plaje la fel ca în Maldive și este mai puțin populată. Acolo găsim șezlonguri gratuite, iar la plajă se ajunge rapid pe jos.

„Am găsit insula grecească pe care trebuie să o vizitezi dacă îți dorești o vacanță cu buget mic. Această insulă mai puțin știută, este destinația perfectă pentru cei care își doresc o vacanță liniștită, cu familia. Sezlongurile sunt gratuite, dacă faci consumație, iar la plaje se ajunge foarte ușor, cu mașina sau pe jos.

Va spun sincer, insula Lesbos a devenit insula mea preferată din Grecia. Este minunat să poți vizita locuri superbe, unde să poți face poze fără să te înghesui cu alți 100 de turiști, sau să nu trebuiască să te trezești la 8 dimineață pentru a prinde un șezlong.

Drumul cu avionul durează doar o oră și jumătate, din București. Sunt avioane charter săptămânale, în fiecare zi de vineri. Prețul unui sejur de 7 nopți cu avion, transferuri și cazare începe de la 290 euro de persoană. Ce mai aștepți? Insula Lesbos te așteaptă!”, a transmis aura.călătorește, pe Instagram.

Românii care sunt în căutare de destinații pentru vacanță au reacționat deja la postarea călătoarei, iar mulți dintre ei spun că deja și-au rezervat locuri pentru cazare. Prețul unui sejur de o săptămână, care include transport și cazare începe de la 290 de euro de persoană. 

„Deja am căutat și am făcut rezervare, e un loc superb” / „Mamă, abia aștept să ajung, e destinația perfectă” / „Cu banii ăștia nu stai nici 3 zile la noi pe litoral, bravo” / „Super, sper să mai prind și eu oferta” / „Abia aștept să mă simt ca în Maldive, oricum Grecia are locuri formidabile”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net