Insula din Grecia care are cele mai mici prețuri. Un sejur de 7 zile costă sub 300 de euro

Ultima actualizare:

Românii care doresc să ajungă în Grecia, dar preferă destinații mai accesibile, pot opta pentru insula cu cele mai mici prețuri. Tarifele sunt considerabil mai mici comparativ cu Thassos, Halkidiki, Mamaia sau Costinești. 

Lesbos este o destinație accesibilă din Grecia / foto: Pixabay
Lesbos este o destinație accesibilă din Grecia / foto: Pixabay

O turistă recent întoarsă din vacanță a detaliat costurile pentru cazare, mâncare, șezlong și alte cheltuieli, suma fiind surprinzător de mică.

Impresionată de frumusețea locului, Aurelia a împărtășit imagini pe rețelele de socializare din acest loc de vis necunoscut multora.

Cei care vor să se bucure de cultura elenă la prețuri reduse pot alege această destinație, care este și mai puțin aglomerată decât Thassos sau Halkidiki.

„Am ajuns într-un mic colț de Rai! Este vorba despre o insulă mai puțin cunoscută din Grecia, de care efectiv m-am îndrăgostit. Mereu mi-au plăcut locurile mai puțin aglomerate, unde mă pot bucura de peisaje și plaje fără să mă bat pe șezlonguri sau locuri de parcare.

Lesbos este o insulă superbă, cu peisaje de vis! Mai mult decât atât, este o destinație extrem de accesibilă!”, a declarat Aurelia Teslaru pe Instagram.

Costul unui sejur de 7 zile pe insula Lesbos din Grecia

Conform informațiilor oferite de Aurelia, un sejur de 7 zile pe insula Lesbos costă doar 290 de euro, echivalentul a aproximativ 1.500 de lei! Această sumă include cazarea și zborul de doar o oră și jumătate din București.

Mâncarea este extrem de ieftină. Cu doar 8 euro, aproximativ 40 de lei, poți savura o mulțime de preparate tradiționale. În plus, șezlongul este gratuit dacă faci consumație.

„O vacanță de o săptămână pe această insulă, cu zbor, cazare și transferuri incluse, începe de la 290 de euro de persoană! Asta înseamnă 41 de euro pe zi! Este rar să găsești astfel de oferte pe insulele grecești cunoscute! Recomand din toată inima o vacanță în Lesbos”, a adăugat Aurelia.

În timp ce o vacanță pe insula din Grecia te costă doar 1.500 de lei, în Mamaia, două nopți de cazare depășesc 600 de lei, iar pentru o masă trebuie să plătești între 150 și 200 de lei. Unii turiști renunță chiar la micul dejun pentru a-și putea permite vacanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dr  Rodica Niculescu explicând cum funcționează un angiograf jpg
image
image
image
image
image
image
2 infectie urinara jpg jpeg
gara docaneasa jpg
la volan   foto pixabay jpg
italia explozie jpeg
test iluzie1 jpg
furtuna fulgere meteo vreme FOTO Shutterstock
teste pentru stewardese jpeg
Palatul Parlamentului Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net