Iubire la „altitudini” diferite! Jessica are 1.77 m înălțime, iar soțul ei doar 91 de cm: „Suntem făcuți unul pentru celălalt”

Acest cuplu căsătorit nu se poate privi ochi în ochi, decât dacă ea se așază în genunchi. Larry McDonnell (42 de ani) și soția lui, Jessica (40 de ani), din Virginia de Vest, SUA, susțin că au fost meniți să fie împreună și că diferența de înălțime e doar un plus în relația lor. Povestea lor de dragoste este cu adevărat unică.

Jesicca și Larry McDonnell  la nuntă
Jesicca și Larry McDonnell s-au căsătorit în 2006 (Foto: Guinness World Records)

Ei au doborât oficial recordul pentru cea mai mare diferență de înălțime a unui cuplu căsătorit, respectiv 86,36 cm. Jessica are 177,8 cm iar Larry, care suferă de nanism diastrofic, măsoară doar 91,44 cm.

Jessica și Larry McDonnell s-au cunoscut la școală

Faptul că a întâlnit-o pe Jessica a fost o binecuvântare, susține bărbatul. Povestea lor a început acum zeci de ani, pe când Larry s-a nimerit în clasă cu Jessica. El trebuia să fie clasa a II-a, însă a repetat clasa I și așa a ajuns să o cunoască pe viitoarea lui soție. Gândindu-se la această întâmplare, Larry a spus că a fost extrem de norocos că a repetat clasa și că este încă o dovadă că el și Jessica au fost predestinați.

„Am avut același grup de prieteni în copilărie și ne-am văzut des, dar am început o relație abia când am devenit adulți. Suntem făcuți unul pentru celălalt!”, a explicat Jessica, citată de Cartea Recordurilor Guinness.

Larry, care folosește un scuter de mobilitate pentru a se deplasa, s-a mutat mai târziu în propria sa casă, foarte aproape de locul în care locuia Jessica, dar înainte de asta a stat cu unul dintre prietenii apropiați ai Jessicăi, iar ea a fost adesea în vizită la ei.

Pentru că s-au văzut atât de des de-a lungul copilăriei și adolescenței, în mod natural, au apărut și sentimentele romantice.

Au 4 copii împreună

Chimia dintre Jessica și Larry a fost evidentă pentru amicii lor, care i-au tachinat constant cu privire la natura relației lor. „Ea a fost prima persoană cu care puteam fi cu adevărat eu însumi”, a spus Larry. „Râdea la glumele mele stupide.” Au devenit iubiți în vara lui 2006 și s-au căsătorit în același an, pentru că nu au vrut să piardă deloc timpul. Cei doi au spus că știau sigur că mariajul lor va fi pe viață. Larry și Jessica au împreună patru copii, Olivia (16 ani), Daxx (15 ani), Victoria (12 ani) și Felix (1 an).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net