Lidia Fecioru, ritual pentru a atrage norocul și pentru a-ți îndeplini cele mai mari dorințe
Ritualurile pentru noroc au o tradiție îndelungată în diverse culturi și societăți. Deși nu există dovezi științifice clare care să ateste efectele lor asupra norocului, aceste practici pot oferi unele beneficii subiective și psihologice pentru cei care le practică. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ritualul pentru a atrage norocul și pentru a-ți îndeplini cele mai mari dorințe.
Lidia Fecioru, ritual pentru a atrage norocul
Ritualurile pot deveni obiceiuri regulate și pot servi ca repere pentru oameni în viața de zi cu zi. Adoptarea unor obiceiuri pozitive asociate cu norocul poate avea un impact asupra mentalității și comportamentului.
„Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă. Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.
Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește", a spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.
Lidia Fecioru, lecție de viață
Lidia Fecioru nu doar că oferă ritualuri și sfaturi energetice deosebit de valoroase, însă și lecțiile de viață pe care fanii le învață de la ea sunt de neprețuit. Pe lână metodele pe care le folosește pentru a atrage norocul în viața de zi cu zi, bioenergoterapeutul ne învață că înainte de toate trebuie să învățăm să trăim pentru noi înșine, fără să ne pese de părerea celorlalți.
„Am învățat să nu mai trăiesc pentru alții. Am avut foarte mult de luptat cu mine ca să-mi dau seama că nu trebuie să trăiesc pentru alții și nici să nu-mi pese ce spun alții. Se spune că pe invidios nu trebuie să fii supărat pentru că invidiosul, doar pentru că te invidiază știe că ești mai bun ca el. (…)” a explicat aceasta, la Antena 1.