Locul de basm din România unde te simți ca în Zanzibar. Are plaje nisipoase, ape turcoaz și o vegetație luxuriantă

Ultima actualizare:

România are un loc de vis care seamănă cu Zanzibar. Este vorba despre Insula Belina, din Delta Dunării. Are ape turcoaz și o vegetație luxuriantă. Acolo, turiștii pot și să pescuiască sau să se plimbe cu barca.

Insula Belina din Delta Dunării Foto: Facebook
Insula Belina din Delta Dunării Foto: Facebook

Insula Belina, din Delta Dunării, asemănătoare cu Zanzibar

Un loc în România care poate avea o asemănare cu Zanzibar este Insula Belina. Situată în Delta Dunării, Insula Belina oferă o atmosferă tropicală și peisaje pitorești, amintind de unele aspecte ale insulei Zanzibar.

Insula Belina are plaje nisipoase, ape turcoaz și o vegetație luxuriantă, asemănătoare cu cele găsite în Zanzibar. De asemenea, pe insulă se găsesc palmieri, iar clima caldă și soarele strălucitor creează o atmosferă tropicală.

Ce poți să faci pe Insula Belina

Pe lângă asta, insula Belina oferă oportunități de relaxare și activități recreative, cum ar fi pescuitul, plimbările cu barca pe canalele Deltei Dunării și observarea păsărilor.

Este important de menționat că, deși Insula Belina poate avea unele similarități cu Zanzibar în ceea ce privește aspectul tropical, fiecare destinație are propria sa identitate și farmec unic.

Insula Belina, locul unde își petrecea timpul Liviu Dragnea

Insula Belina este locul în care venea să îşi petreacă timpul liber fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea. Acolo avea un spaţiu de cazare cu peste 10 camere, un heliport improvizat în mijlocul bălăriilor, pontoane de pescuit supravegheate video şi un loc ferit de orice privire indiscretă.

Delta Dunării, un muzeu viu al biodiversității 

Unica deltă din lume declarată rezervație a biosferei, Delta Dunării, se întinde pe o suprafață de 580.000 de hectare. Este imposibil să nu te îndrăgostești de acest muzeu viu al biodiversității, care are 30 de tipuri de ecosisteme, 130 de specii de pește și 360 de specii de păsări.

Pelicani, lebede, egrete, cormorani, pescăruși și multe alte specii vei surprinde în timp ce zboară sau când își fac siesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net