Locul de vis din România pe care trebuie să-l vizitezi și tu. Cine a fost aici a rămas impresionat până peste măsură

Țara noastră este un adevărat paradis care adăpostește locuri mirificie, pline de însemnate și istorie. Nu doar românii sunt fascinați de comorile ascunse pe meleaguri, căci și turiștii rămân impresionați de turismul României. Click! vă prezintp astăzi un loc unic în lume, pe care măcar o singură dată în viață trebuie să-l vizitați. 

Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi / foto: Pixabay
Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi / foto: Pixabay

Pasionații de munte și de cunoaștere în unele locuri desprinse parcă din povești trebuie să afle de Canionul 7 scări din Brașov. Vor rămâne uimiți de frumusețea locului, un fenomen spectaculos al naturii.

Canionul cu 7 scări, o minune a României!

Canionul cu 7 scări se află localizat în județul Brașov. Accesul se face în aproximativ o oră de condus de la Drumul Național DN 1. 

Este un defileu săpat în partea de Vest a Munților Piatra Mare și, potrivit informațiilor oferite de specialiști, acesta poate fi vizitat cu ajutorul unor scări care sunt deja amplasate, fără a fi nevoie de echipament. Canionul 7 scări încorporate și cea mai lungă tiroliană din țara noastră, care măsoară 4 kilometri.

Canionul 7 scări
Canionul 7 scări

O drumeție poate dura și câteva ore 

Pentru a traversa Canionul 7 scări din Brașov, turiștii o pot face atât 30-40 de minute, căci treptele au o lungime totală de 160 metri și pot fi traversate cu ușurință cu ajutorul unor scări și platforme din metale, care au fost montate în anul 2023. 

De asemenea, un traseu mai lung, care se întinde pe durata a câteva ore poate fi efectuat cu ușurință, în doar 2-3 ore, până la Vârful Piatra Mare. 

Cât este prețul unui bilet 

Accesul în Canionul 7 scări pune la dispoziție mai multe activități, astfel că este percepută și o varietate de prețuri. 

De exemplu, pentru vizitarea acestuia prețurile sunt: 10 lei copii și studenți, și 20 lei adulți. În funcție de anumiți factori, prețurile pot să crească: utilizarea tirolianei pe un tronson complet valorează 120 de lei, iar utilizarea pe jumătate costă 70 de lei. Tironienele pentru copii costă 30 de lei și sunt disponibile pentru 30 de minute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net