Locul din Europa unde putem avea parte de vacanța perfectă. Nu sunt acceptate telefoanele

Niciodată nu realizăm cu adevărat cât de mult folosim telefonul mobil, până când acesta rămâne fără baterie, sau se strică și trebuie să ne descurcăm fără el. Deși acest obiect a devenit atât de indispensabil pentru viața modernă, o perioadă de „detoxifiere”, în care să ne putem regăsi, nu strică deloc! Iar o insulă din Europa vă oferă exact această oportunitate, deoarece telefoanele mobile sunt complet interzise!

image

Poate că putem fi tentați să spunem că, de fapt, nu petrecem deloc prea mult timp pe telefonul mobil, însă imediat ce acesta se strică, sau rămâne fără baterie, cei mai mulți dintre noi vor realiza cât de important a devenit telefonul, de fapt, în viețile noastre. De la o simplă modalitate de a ține oboseala la distanță, la un mod de comunicare crucial, nimeni nu poate nega cât de util este acesta pentru viața din zilele noastre. Însă, excesul nu este niciodată ceva pozitiv, iar timpul petrecut lângă electronice ne poate afecta în diferite moduri.

Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, există un loc de vacanță din Europa unde putem avea parte de o perioadă de „detoxifiere” electronică! Mai precis, această insulă de vis se află în Finlanda, iar proprietarii acesteia spun că, în această vară, telefoanele nu vor fi permise! Insula Ulko-Tammio este de o frumusețe rară, iar sfatul finlandezilor de a ne rupe de telefoanele mobile ar trebui ascultat, având în vedere că Finlanda este cea mai fericită țară din lume.

Ulko-Tammio este unul dintre cele 41 de parcuri naționale din țară

În Finlanda există nu mai puțin de 41 de parcuri naționale, iar insula Ulko-Tammio este unul dintre acestea. Aici, turiștii, pot admira o varietate de păsări și plante rare, iar drumețiile organizate de-a lungul insulei sunt concepute pentru ca turiștii să nu rateze nimic din ce poate oferi acest loc magnific.

Psihologul finlandez Sari Castrén a spus că oprirea telefonului și interacțiunea reală cu lumea din jur va crește semnificativ starea de bine și moralul pe care îl avem. Dacă doriți să mergeți pe insulă, puteți dormi fie în cabanele superbe pregătite pentru turiști, ori, dacă vreți, în corturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net