Locul din România unde viața ți se transformă. I se spune și „Templul extratereștrilor” și este un loc plin de magie

Este plin de taine încă nedeslușite, iar istoriile despre aceste locuri te las mult pe gânduri. Locul este unic în România și probabil nu mai există altul în lume. I se spune „Templul Dorințelor”, dar și „Templul extratereștrilor”, pentru că, printre toate cele câte se spun despre acest loc, în lipsa unei explicații concrete, se spune și că ar fi fost construit de ființe non-umane. Cercetătorii vorbesc despre o civilizație de acum 6-7000 de ani foarte avansată.

image

Locul care îți transformă viața

Templul Ursitelor numit si Templul Dorintelor, Templul Extraterestrilor sau Grota este probabil unul dintre marile mistere de pe teritoriul României.

image

Acest templu nu e nici din lemn şi nici din piatră, dovadă că cei ce l-au construit cunoșteau bine proprietățile gresiei. Nisipul din interiorul lăcașului conținea cristale de cuarț și siliciu folosite pentru a comunica dacă nu cu civilizații extraterestre, atunci cu divinitatea sau cu ființe din alte dimensiuni. Dacă privești cu atenție pereții izvorului din fața Templului, vei constata surprins că sunt și ei acoperiți cu cristale de cuarț strălucitoare.

Cercetătorii care l-au studiat afirmă că Templul de la Șinca Veche este creația unei civilizații străvechi şi avansate care a existat candva pe Pamant, fiind construit acum 6000 - 7000 de ani.

Grota este ascunsa in mijlocul unei paduri in care creste o vegetatie abundenta, semn al unei energii puternic pozitive.

Pietrele care nu se opresc din creștere

Pietrele de la Şinca Veche sunt înalte de câţiva metri și sunt formate din aglomerări de nisip sub formă de gresii. Au fețe perfect drepte, puse una lângă alta sau față în faţă, formând trei culoare paralele. Sunt aşezate în unghiuri drepte şi după linii paralele, care permit susţinerea unor acoperişuri vegetale şi formarea unor încăperi locuibile și tainice.

image

Sunt rotunde, netede, cresc singure în pământ, iar despre ele se spune că ar avea puteri miraculoase. Li se mai spune și trovanți.

pietre sinca veche jpg

Azi, au ajuns la dimeniunea unui bordei țărănesc de altădată.

Dealul pe care este construit Templul are o formă piramidală şi deține un platou care permite captarea și emiterea de energii. Localnicii îi spun Dealul Ursitelor sau Dealul Pleșuv.

Este un loc pe care nu se poate cultiva nimic, desi specialistii agronomi au tot încercat. 

Specialiștii agronomi au incercat sa cultive pe acest pamant, însă solul pare ca și cum ar fi iradiat în urma aterizarii unei nave extraterestre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net