Locul în care femeile sunt „oferite” de soții lor turiștilor care le trec pragul. Sunt puse să petreacă noaptea cu străini

Ultima actualizare:

În ciuda faptului că poate pare greu de crezut, este pe cât se poate de real: în această lume există un trib în care scăldatul este interzis, și femeile sunt oferite vizitatorilor într-un ritual ciudat, pentru a stopa gelozia. 

Tribul în care femeile sunt „oferite” de către soții lor / foto: Pixabay
Tribul în care femeile sunt „oferite” de către soții lor / foto: Pixabay

Potrivit informațiilor oferite de Daily Star, tribul indigen Himba este practicantul acestor obiceiuri. Cu o populație de peste 50.000 de locuitori în Namibia, sud-vestul Africii, aceștia șochează cu regulile lor. 

Obiceiuri ciudate practice de tribul Himba

Regulile tribului sunt unele dintre cele mai ciudate, însă bine înrădăcinate în rândul locuitorilor. Una dintre ele amintește că, în scopul de a stopa gelozia, femeile sunt oferite oaspeților pentru a-și petrece noaptea cu ei. Mai exact, aceștia pot primi propuneri sexuale din partea a unora dintre femei din trib, la insistențele soților lor. 

Atunci când femeile întrețin relații intime cu vizitatorii, soții lor dorm într-o altă cameră. Dacă nu este disponibilă, vor dormi afară. Așadar, acest ritual este considerat fiind o practică potrivită pentru îndepărtarea unuia dintre cele mai întâlnite sentimente: gelozia.

Femeie tribul Himba, Namibia / foto: Pixabay
Femeie tribul Himba, Namibia / foto: Pixabay

„Când un vizitator bate la ușă, bărbatul va oferi aprobarea și plăcea de a-și vedea oaspetele oferindu-i tratamentul Okujea Omukazendu, adică soția este dată o dată pe care-l are pentru a-și petrece noaptea cu el, în timp ce soțul doarme într-o altă altă cameră. . În cazul în care nu există o cameră disponibilă, soțul ei va dormi afară” , notează Africa Scope.  

Este important de menționat și faptul că în tribul Himba, anumite femei practică poligamia și oferă anumite servicii celor care vizitează tribulul. 

Scăldatul, un „act interzis” în tribul Himba

Printre toate regulile care dăinuiesc în tribul Himba, membrii acestuia au scos în afara legii scăldatul, fiind considerat un „act interzis”. Ei optează pentru „băile de fum”, care presupun formarea unui nor de fum și folosirea unei rășini aromatice și unt, întrucât consideră că această combinație este menită să alunge insectele.

image
image
image
image
image
image
Untitled jpeg
rujeola jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
top of the rock the beam profimedia jpg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg
pizza pixabay jpg
litere. Pixabay.com
24 4 col marciuc piranda  0 jpeg