Canibalii care mănâncă hoți! Un trib din Papua Noua Guinee îi pedepsește crunt pe cei care îndrăznesc să fure

Ultima actualizare:

Tribul Korowai din Papua Noua Guinee practică o pedeapsă bizară. Băștinașii recurg la canibalism pentru a pedepsi hoții și persoanele posedate de demoni, spune Drew Binsky, un aventurier american care a stat de vorbă cu oamenii din acest trib. El susține că nu sunt canibali de plăcere, ci pentru a da un exemplu.

Tribul Korowai din Papua Noua Guinee
Tribul Korowai mănâncă oameni, ca formă de pedeapsă (Foto: : BEST EVER FOOD REVIEW SHOW/YOUTUBE)

Drew Binsky a călătorit într-una dintre cele mai îndepărtate jungle de pe Pământ, pentru a afla secretele înfricoșătorului trib de canibali. Bărbatul s-a dus singur în Papua Noua Guinee, unde poporul izolat Korowai trăiește la fel cum au făcut-o strămoșii lor din Epoca de Piatră. Ei poartă puține haine sau umblă dezbrăcați și vânează folosind arcuri și săgeți. Până în 1974, când antropologii s-au aventurat în provinciile indoneziene Papua de Sud și Highland Papua, cei din tribul Korowai nu știau că există alți oameni pe Pământ.

Drew a petrecut mult timp printre ei. „Am învățat că tribul Korowai nu mănâncă oameni de plăcere sau pentru valoarea lor nutritivă”, a explicat el, potrivit tabloidului britanic Daily Star. „Este pur și simplu o formă de pedeapsă. Furi ceva, ești pus pe foc și apoi mâncat.” Korowai cred, de asemenea, că un demon rău numit Khakua poate poseda o ființă umană și o poate „mânca” din interior, transformând-o în vrăjitoare.

Carnea de om are gust de mistreț

Cineva care este posedat va fi, la rândul său, ucis și mâncat. „Korowai cred că morți misterioase precum bolile sunt atribuite lui Khakua sau demonilor răi care iau forma umană. Se spune că demonul se deghizează în prieteni sau membri ai familiei în încercarea de a câștiga încrederea tribului, pentru a-i putea ucide ulterior.

Este tradiția Korowai să efectueze ritualuri canibalistice pe oricine despre care se crede că este un Khakua, astfel încât să poată proteja membrii tribului. Asta face parte dintr-un sistem de justiție bazat pe răzbunare.”, a mai explicat Drew.

Gustul cărnii umane a fost comparat cu cel al mistreților. Oamenii tribului mănâncă fiecare parte a corpului, cu excepția părului, a unghiilor și a penisului. Copiii sub 13 ani nu au voie să mănânce carne umană, deoarece Korowai cred că cei care mănâncă un Khakua se supun riscului de a fi posedați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net