Locul superb din România unde te simți ca în Austria, Italia sau Elveția. Poate fi o destinație de călătorie ideală pentru Rusalii 2024

În România există anumite destinații turistice care te vor face să te simți ca în occident. De exemplu, Lacul Roșu din județul Harghita ascunde o mulțime de locuri în care te poți distra pe cinste contra unui preț infim. 

Lacul Roșu, Harghita / Sursă foto: Colaj Captură Video Instagram
Lacul Roșu, Harghita / Sursă foto: Colaj Captură Video Instagram

Caruselul montan de la Lacul Roșu, un loc inedit pentru turiști

Lacul Roșu reprezintă destinația ideală pentru turiștii care vor să petreacă o vacanță ca în Austria, Elveția sau Italia. Aici găsim un loc de maxim interes turistic, respectiv o pistă de bob pe șină, care se află în pădure.

Caruselul montan se întinde pe o suprafață de aproximativ un kilometru, iar amatorii de senzații tari pot avea parte de cele mai palpitante experiențe. Poți face o călătorie cu caruselul cu o viteză maximă de 45 km/ h, iar tura costă doar 27 de lei, potrivit unei postări publicate de wel.travel, pe Instagram.

Cei care au aflat despre acest loc sau au fost deja acolo, au lăsat diverse comentarii pe rețelele de socializare, având numai cuvinte de laudă pentru destinația superbă de la Lacul Roșu. 

„Este foarte tare, și zona este de vis!”/ „Da, am fost, chiar e superbă. Peisaj frumos”/  „Am fost, e un traseu superb”/ „Aș vrea să merg și eu împreună cu copiii”/ „E senzație, am fost anul trecut împreună cu soțul și familia!”/ „Vai, cât e de frumos, trebuie neapărat să merg acolo”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Proiectul a fost finalizat anul trecut, în 2023. Cât despre pistă, aceasta se află la 3 km distanță de Lacul Roșu, chiar în zona monumentului ostașilor din Primul Război Mondial. Caruselul spectaculos a fost amplasat în pădure, lucru care face ca locația să fie unică în România

Alte atracții turistice de la Lacul Roșu, Harghita

O altă atracție turistică de la Lacul Roșu este reprezentată de cele două cabane situate pe culmile munților înalți. S-au depus eforturi mari pentru a fi construite, fiind nevoie chiar și de utilizarea elicopterelor pentru transportul materialelor. Pe lângă faptul că reușesc să atragă vizual turiștii, aceste cabane sunt amenajate în interior cu puncte de lectură.

Ele sunt situate la altitudini cuprinse între 1.100-1.200 de metri, iar din locul fabulos se pot vedea o parte din Cheile Bicazului și din Piatra Altarului. De asemenea, turiștii pot observa Suhardul Mic care duce spre Lacul Roșu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
cenusa jpg
plante care elimina energia negativa din casa jpg
netflix pixabay png
Iancu de Hunedoara png
tren deraiat 08, foto ISU Teleorman
titanic adobestock jpg
FotoJet (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net