Locul unic din România în care poți admira „Pivnițele Uriașe”. Arată ca în basmele cu Feți Frumoși și puțini turiști știu de el

România nu este doar țara tuturor posibilităților, ci și deținătoarea unora dintre cele mai fascinante locații. Pe meleagurile noastre se află o multitudine de locuri frumoase, care ar trebui vizitate cel puțin o dată în viață. Astăzi vă prezentăm un loc unic în țara noastră, unde se găsesc „Pivnițele Uriașe”. Peisajul este unul spectaculos, iar turiștii care l-au vizitat au rămas fascinați. 

image

Dacă ai drum vreodată prin județul Covasna, nu trebuie să ratezi „Pivnițele Uriașe”. Oferă o imagine superbă și o energie pozitivă, fiind considerată una dintre cele mai spectaculoase zone din România. 

Locul din România pe care trebuie să-l vizitezi 

Covasna este unul dintre cele mai frumoase și pline de istorie județe din țara noastră. Este situat în zona de sud-est a Transilvaniei, în zona centrală a României, cu reședința în municipiul Sfântul Gheorghe. 

Județul este plin de istorie și locuri superbe, printre care se numără un loc numit „Dealul Pivnițele Mari” sau „Pivnițele Uriașe”, dar este cunoscut și sub denumirea de „Pivnițele Mari” și se află la o distanță de jumătate de oră de Brașov. 

Este vorba despre 12 părți din lemn care au imaginea unor uși care te conduc către vârful dealului. În centrul construcției se află un altar construit din piatră. De asemenea, în anumite perioade ale anului se aprinde focul, care este înconjurat de poteci din piatră construite sub forma unor flăcări. Odată ajuns în vârful dealului, priveliștea este impresionantă.

„Dealul Pivnițele Mari” și legenda din spatele acestuia 

În spatele oricărui loc frumos se află o legendă. Legat de povestea din spatele pivnițelor uriașe, aflăm că un uriaș a trebuit să îngroape o comoară într-o pivniță de sub deal. Vreme de ani de zile locuitorii au făcut tot posibilul să găsească această comoară, însă niciodată nu au găsit-o. Așadar, locul este ideal pentru românii care doresc să fugă de aglomerația din oraș și să se bucure de natură și aer curat împreună cu membrii familiei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Inteligenta articifiala va detecta semnele de Alzheimer  Sursa foto Pixabay jpg
muscate jpg
avion klm profimedia jpg
summer 904882 1280 jpg
cea mai mica inchisoare insula sark jpg
image png
baiat mahmur jpeg
442484961 416757227861294 4073134061471763180 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net