7 locuri superbe în România pe care trebuie să le vizitezi numaidecât. Peisajele sunt superbe, iar atmosfera de vis

Avem norocul de a locui într-o țară de o frumusețe rară, unde destinații de vis se află la doar câteva minute, ori ore, distanță! Iar cum vara deja începe să se apropie de final, ar fi păcat să cheltuim o mulțime de bani pentru a zbura în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, atunci când avem locuri la fel de frumoase, atât de aproape de noi! Descoperă de pe Click! care sunt 7 dintre aceste locuri superbe din România!

Cazanele Dunării sunt un loc care trebuie vizitat măcar odată
Cazanele Dunării sunt un loc care trebuie vizitat măcar odată

Din fericire, avem privilegiul de a ne afla într-o țară de o frumusețe rară, unde vacanța perfectă se află la doar o aruncătură de băț distanță! Iar, după cum cu siguranță că deja am observat, ne aflăm în luna august, așa că vara începe să se apropie de final! Dacă vă doriți o vacanță perfectă, nu aruncați banii pe fereastră pentru a pleca tocmai la capătul lumii, deoarece Click! vă sugerează 7 locuri superbe din România!

Cele mai superbe locuri de vizitat in România

Lacul Sfânta Ana este o destinație la care trebuie să ajungeți
Lacul Sfânta Ana este o destinație la care trebuie să ajungeți

Descoperă unde sunt destinațiile din țara noastră unde trebuie să ajungi, măcar odată în viață!

Viscri

Un sat micuț din Transilvania, care se bucură de un renume mondial, datorită frumuseții sale! Cu siguranță știți deja că acesta este un loc superb, este iubit enorm de către Regele Charles, care are și o casă aici! Iar unul dintre obiectivele principale din acest sat este Biserica Evanghelică Fortificată!

Cazanele Dunării

 Acest loc face parte din Parcul Național Porțile de Fier, fiind unul dintre cele mai spectaculoase locuri din țara noastră. Iar pe lângă priveliștea naturală superbă, aici se află și una dintre cele mai emblematice atracții turistice din țara noastră: chipul sculptat al lui Decebal.

Rezervația Grădina Zmeilor

Această zonă protejată din județul Sălaj este un loc unde realitatea noastră obișnuită pare să se îmbine cu legendele. Atât pădurea ce pare plină de mistere, cât și formațiunile stâncoase spectaculoase, oferă locului o frumusețe rară. Cu siguranță nu trebuie să ratați o excursie în acest loc superb!

Stufărișurile de la Sic

Acest loc superb din apropiere de Cluj este de o frumusețe rară, fiind vorba despre cea mai maire întindere de stuf din țara noastră, după Delta Dunării, desigur! Iar alături de peisajele de vis, puteți vedea și o mulțime de specii de păsări, reptile, cât și amfibieni!

Delta Dunării

Evident, nu poate lipsi o listă a locurilor superbe din țara noastră fără să includem și Delta Dunării! De la priveliști de vis, aer curat, cât și nenumărate specii de animale, acest loc vă poate oferi tot ce visați! Delta nu trebuie să lipsească niciodată de pe lista voastră de destinații de vacanță!

Lacul Sfânta Ana

La o altitudine de aproape un kilometru, acest lac din județul Harghita este renumit de-a lungul Europei! El este singurul lac vulcanic din întreaga parte centrală și de est a continentului, iar priveliștea este una superbă! Lacul are o formă circulară, fiind extrem de spectaculos, iar aerul de aici este foarte curat!

Cascada Cailor

Această cascadă se găsește în Parcul Național Munții Rodnei, la o altitudine de 1300 m. Cascada este una spectaculoasă, de 90 de metri, iar peisajele din întreaga zonă sunt unele superbe! Sfatul turiștilor este să mergeți aici primăvara, când debitul de apă este ridicat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net