Se vinde ca pâinea caldă! Vacanță cu doar 123 de euro pentru patru nopți, avion dus-întors inclus, pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Grecia

Ultima actualizare:

Deja am intrat și în luna august, iar vara începe, încet încet, să se îndrepte spre final. Cu toate acestea, sezonul estival este încă în toi, iar dacă vă numărați printre românii care nu au reușit să meargă în vacanță, ar fi păcat să lăsați și această lună să treacă pe lângă voi! Din fericire, există o destinație de top, unde prețurile urmează să scadă semnificativ! Este vorba despre insula Mykonos, din Grecia!

Vacanțele în Mykonos vor fi aproape gratuite, în perioada 15-19 octombrie
Vacanțele în Mykonos vor fi aproape gratuite, în perioada 15-19 octombrie

După cum putem deja observa, dacă aruncăm o privire în calendar, am intrat și în luna august, iar, încet încet, vara începe să se apropie de sfârșit. Însă, sezonul estival încă este în toi, iar chiar dacă nu ați reușit să mergeți în vacanță până acum, asta nu înseamnă că nu puteți face rezervări în această lună! Cum ar fi păcat să lăsați timpul să treacă, ar trebui să profitați de vremea caldă pentru a merge într-o vacanță către o destinație de top, iar, din fericire, prețurile sunt mai mici ca oricând!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la aventurescu.ro, pentru câteva zile de relaxare în superba insulă Mykonos, din Grecia, puteți să scoateți din buzunar doar suma modică de 123.5 de euro! De exemplu, zborul dus-întors, de la Aeroportul Henri Coandă (București) către JMK Mykonos, va costa în perioada 15-19 octombrie suma banală de doar 48 de euro! Iar în ce privește cazarea, tot în aceași perioadă, pentru 3 nopți pe insula Mykonos, la Pension Alexandra, va trebui să plătiți doar 151 de euro!

Prețuri incredibil de mici în insula Mykonos, între 15 și 19 octombrie

Tot în Mykonos, pentru 3 nopți de cazare, mai aveți la dispoziție Anatolia Hotel, unde în perioada 15-19 octombrie, puteți plăti doar 160 de euro! Sau, la un preț puțin mai piperat, există și opțiunea cazării la Orizon Tagoo Mykonos, cu doar 178 de euro!

Prețul în această perioadă de toamnă va fi unul extrem de scăzut! De exemplu, dacă avionul către Mykonos vă va costa, între 15 și 19 octombrie, doar 48 de euro, dacă ați pleca fix în acest weekend, puteți scoate din buzunar peste 300 de euro! Așa că, faceți rezervări din timp, pentru această perioadă în care prețurile vor fi, practic, modice!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net