Fiica Madonnei a pozat nud! Imagini incendiare cu Lourdes Leon

Ultima actualizare:

Așa ceva n-a văzut nici Parisu’! Lourdes Leon (26 de ani), fiica cea mare a Madonnei (64 de ani), a făcut furori cu o nouă ședință foto sexy.  La fel de excentrică precum mama ei, artista a demonstrat din nou că este lipsită de inhibiții pozând nud, cu părțile intime acoperite cu niște poșete din piele, de la brandul Dion Lee.

Lourdes Leon, imaginea unui designer de lux

Madonna, alături de fiica ei cea mare, Lourdes Leon
Lourdes Leon este fiica cea mare a Madonnei (Foto: Instagram)

La această „ținută” extravagantă, Lourdes, care deține o avere de 4 milioane de dolari, a purtat și o pereche de cizme înalte până la coapsă, negre, cu lanțuri argintii aplicate.

Lourdes Leon, acoperită doar cu genți (Foto: Instagram)
Lourdes Leon, acoperită doar cu genți (Foto: Instagram)

Gențile la care face Leon reclamă au un preț de 1.000 de dolari. Într-o altă imagine publicată pe rețeaua socială Instagram, Lola, așa cum a fost poreclită ea, apare dezbrăcată complet, în fața unui calculator.

Lourdes Leon goală
Lourdes Leon, goală pușcă (Foto: Instagram)

Copiii au ajutat-o pe Madonna să treacă peste problemele de sănătate

Recent, Madonna a avut probleme de sănătate serioase, din cauza unei infecții bacteriene care a băgat-o în spital. Toți cei șase copii ai ei, Lourdes Leon, Rocco Ritchie (22 de ani), David Banda (17 ani) și Mercy James (17 ani), Stella și Estere (10 ani), i-au fost alături în fiecare moment. Diva și-a anulat turneele și petrece mai mult timp alături de familie, pentru a se recupera complet.

 „Dragostea din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. În această lună de când m-am externat, am reflectat. Ca mamă, poți să fii implicată în nevoile copiilor tăi și să dăruiești nesfârșit. Dar când m-am îmbolnăvit, copiii mei au fost lângă mine, le-am văzut o latură pe care nu o mai văzusem până acum.

Am plâns în hohote când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că sunt în viață. Și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni și pe mulți alții care nu mai sunt. Le mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să-mi termin munca”, a declarat Madonna zilele trecute, pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net