Madonna, externată din spital! Cum se simte artista, după ce rudele au crezut că va muri

Ultima actualizare:

Au fost zile grele pentru fanii muzicii pop, de pe întreaga planetă. Madonna, în vârstă de 64 de ani, a ajuns la terapie intensivă, în urma unei infecții bacteriene extrem de grave. Artista a fost nevoită să își amâne turneele din America de Nord și Europa. Din fericire, Madonna tocmai a fost externată din spital și se simte mult mai bine. Află mai multe detalii alături de Click!

Madonna a fost externată din spital / foto: Shutterstock
Madonna a fost externată din spital / foto: Shutterstock

Fanii muzicii pop au trecut prin momente grele, după ce a fost făcut anunțul că „Regina muzicii pop” se află în stare gravă, la terapie intensivă. În vârstă de 64 de ani, artista s-a confruntat cu o gravă infecție bacteriană, care a făcut necesară amânarea turneelor acesteia din America de Nord și Europa. Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, Madonna a fost externată din spital și se simte mai bine, fiind acum acasă. Managerul vedetei a fost cel care a ținut la curent fanii, în legătură cu starea vedetei.

Artista tocmai urma să pornească într-un turneu de 7 luni în mai multe locații, însă problemele de sănătate au făcut necesară internarea la terapie intensivă. Acum, se află la casa ei din orașul New York, după ce a petrecut 5 zile grele sub îngrijirea medicilor. Deocamdată nu se știe ce a provocat infecția de care a suferit Madonna, doar că aceasta a fost una extrem de serioasă.

Madonna a fost externată din spital

După cum ne putem imagina cu toții, Madonna a primit mii de mesaje de susținere din partea fanilor ei de pe tot globul, în această perioadă dificilă. Guy Oseary, managerul artistei, a declarat că starea cântăreței a necesitat amânarea turneului în care urma să plece, dar acesta va fi reprogramat cât de curând posibil. Potrivit lui Oseary, Madonna urmează să se refacă complet după cele 5 zile de chin petrecute la terapie intensivă.

Managerul cântăreței a spus că vor fi făcute publice mai multe detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net