Secretul Madonnei, scos la lumină! Cum reușește să arate atât de bine, la 64 de ani

După apariția ei la premiile Grammy, de duminică seara, fanii Madonnei au rămas cu întrebarea: „Cine este fata asta?”

Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, era de nerecunoscut, cu o față plină și o piele încordată. Deci, admiratorii săi se întreabă dacă diva s-a lăsat pe mâna bisturiului și, dacă da, ce a făcut?

Specialiștii spun că Madonna ar fi avut o intervenție chirurgicală recentă

Alice Henshaw, proprietara clinicii Harley Street Injectables și a mărcii de îngrijire a pielii Skincycles, spune că noul aspect sugerează că ar fi avut o intervenție chirurgicală recentă.

Ne uităm înapoi la chipul transformator al Madonnei, din anii 1980 până în prezent – ​​iar Alice își spune gândurile despre ce ajutor ar fi putut beneficia.

Buze mai pline cu injecții de colagen

Bruneta din Michigan și-a vopsit părul blond și a intrat pe scena pop în 1983, la 25 de ani. Alice spune: „Arăta destul de natural în acest moment, așa cum te-ai aștepta la 20 de ani. Până în 1987, există potențial de un pic de Botox și posibil umplere pentru obraji, deși are pomeți destul de înalți în mod natural.”

Până la hit-ul din 1990, Justify My Love, buzele Madonnei păreau vizibil mai pline, provocând zvonuri despre injecții de colagen. „În 1990 vă puteți da seama că a avut Botox pentru că dacă vă uitați la unghiul sprâncenei, acesta este destul de ridicat”, spune Alice. „Pomeții ei sunt mai proeminenți, ceea ce sugerează că umplutura buzelor și buzele ei au avut parte de intervenții, dându-i o gură mai plină”. Așa că nu a avut nicio problemă cu îmbătrânirea. Dar în același an, a fost văzută cu vânătăi în jurul ochilor, ceea ce a alimentat speculații cu privire la o intervenție chirurgicală la pleoapele inferioare, pentru a strânge pielea liberă.

Citește și - Madonna, cu mâinile în cap și sânii la vedere. Vedeta apare goală într-o nouă imagine scandaloasă

Obrajii mai plini ai Madonnei

Aparițiile în public au devenit mai rare de când cântăreața a împlinit 60 de ani, dar postările recente de pe contul ei de Instagram arată o față necăptușită și un aspect incredibil de tânăr, sugerând că sunt puternic filtrate.

Madonna pare să fi suferit o intervenție chirurgicală în 2020 și din nou în 2023. Alice spune: „Gâtul umflat, în 2020, ar sugera o intervenție chirurgicală a gâtului cu transfer de grăsime, doar ca umplutură, dar care nu ar provoca atât de multă umflare. Liftingurile anterioare suspectate au lăsat-o să arate slabă, dar imaginile din 2020 și cele mai recente indică un posibil lifting al gâtului și un transfer de grăsime pe față, rezultând obrajii mai plini. Pielea foarte întinsă, din ziua de duminică, sugerează că este după o operație recentă. Puteți vedea că unghiul sprâncenei laterale este foarte ridicat”.

„Liftarea sprâncenelor și boxtox”

Madonna este o mare fană a yoga și a antrenamentelor de pedeapsă care „șochează” corpul. Și și-a pus aspectul tineresc la dieta sa macrobiotică renumită, strictă, care constă din cereale, nuci, fasole și legume.

În 2019, a lovit din nou. Au revenit zvonurile de intervenție chirurgicală, după ce fanii au speculat că a avut un lifting de fund, postând revenirea: „Nu caut cu disperare aprobarea nimănui... și am dreptul la liberă acțiune asupra corpului meu ca toți ceilalți!”. Dar Alice crede că fața ar fi avut mai multe intervenții. Ea spune: „La începutul anilor 2010, pielea mai strânsă sugerează un mini lifting facial, iar sprâncenele înalte sugerează un lifting al sprâncenelor.” Fruntea netedă și buzele și obrajii plini sugerează Botox plus umpluturi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net