Madonna «s-a transformat» în Fecioara Maria! Iată cum a pozat pentru Vanity Fair

Madonna (64 de ani), care și-a anunțat marți turneul mondial ce sărbătorește 40 de ani de carieră, a jucat rolul Feciorei Maria, pe coperta a trei ediții ale revistei Vanity Fair din Italia, Spania și Franța.

Madonna apare în cele trei ediții ale revistei Vanity Fair (foto: Instagram)
Madonna apare în cele trei ediții ale revistei Vanity Fair (foto: Instagram)

Citește și: Cât de asumată e Madonna. Nu-i mai pasă de critici / Video 

Ea poate fi văzută cu o uluitoare coroană pe cap de la Dolce&Gabbana, așezată deasupra unui voal cu broderii aurii, în timp ce pe față îi curg lacrimi. O altă imagine o arată pe divă, care are o avere de 850 de milioane de dolari, recreând Cina cea de Taină, îmbrăcată într-o rochie albă în timp ce stătea pe o masă plină cu mâncare, înconjurată de doisprezece femei. "În acest număr cu totul special, Madonna devine din nou Madonna: un simbol. Nu doar întruchiparea unui trend muzical sau a unui stil vestimentar, ci o figură pe cât de tulburătoare, pe atât de sacră", a declarat Olivier Bouchara, șeful de conținut editorial ai revistei, conform tabloidului metroul britanic.

A fost stilizată de B.Akerlund

Ședința foto ce a durat două zile a Madonnei a fost realizată de fotografii Luigi și Iango, la care a participat o echipă de peste 80 de persoane. De hainele și aspectul divei s-a ocupat de vechiul ei colaborator, stilistul B. Akerlund, și a purtat modele clasice de la Maison Margiela, Gucci, Jean Paul Gaultier și multe altele. "Acesta este un moment bun pentru mine - adun idei, mă inspir, stau cu oameni creativi, mă uit la filme, văd artă, ascult muzică", a declarat Madonna,  în cel mai recent interviu al său.

Iată și: Madonna, apariție controversată la 64 de ani! Motivul pentru care a pozat aproape dezbrăcată 

Foto: Instagram

"S-a dăruit trup și suflet creativității fotografilor noștri, Luigi și Iango, pentru a redesena cu ei, la trei decenii după melodia "Like a Virgin", contururile relației sale cu religia. Picturi, mai mult decât fotografii. Reinterpretări, mai mult decât reprezentări", a adăugat Olivier Bouchara.

Deși au existat laude, imaginile au stârnit și indignare față de inspirația religioasă a revistei Vanity Fair, imaginile fiind descrise ca "ofensatoare" și "blasfemice" de către critici. "Blasfemie înfățișându-i pe Maria și pe Isus pe coperțile voastre. Dezgustător" "Își bat joc de Isus" , se arată în cele mai recente comentarii pe Twitter. Dar Madonna nu este străină controverselor, videoclipul ei muzical pentru single-ul "Like A Prayer", de exemplu, provocând reacții din partea grupurilor religioase în 1989.

Vezi și: Madonna, cu mâinile în cap și sânii la vedere. Vedeta apare goală într-o nouă imagine scandaloasă 

Turneul mondial va începe pe data de 15 iulie

Madonna a anunțat recent un turneu aniversar de 40 de ani, care va avea loc în 35 de întâlniri în America de Nord și Europa. Produs de Live Nation, turneul va debuta în America de Nord pe 15 iulie la Rogers Arena din Vancouver, BC, cu opriri în Detroit, Chicago, New York, Miami, Los Angeles. Ea va ajunge apoi în Europa, unde va vizita 11 orașe pe tot parcursul toamnei, inclusiv Londra pe 24 octombrie, continuând spre Barcelona, Paris și Stockholm, printre altele.

Celebration Tour se va încheia în Amsterdam, 1 decembrie, la Ziggo Dome. Spectacolele vor duce publicul în călătoria artistică a Madonnei de-a lungul a patru decenii și vor aduce omagiu orașul New York, unde și-a început cariera în muzică. De asemnea, turneul va oferi o experiență unică cu invitatul special Bob The Drag Queen alias Caldwell Tidicue în toate datele turneului global.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net