Cât de asumată e Madonna. Nu-i mai pasă de critici / Video

Madonna continuă să nu țină cont de critici și să ignore toată gălăgia din jurul ei. În vârstă de 64 de ani, vedeta muzicii pop a șocat din nou pe rețele de socializare. Ultimul său clip postat pe Tik Tok a făcut furori, cântăreața strângând peste 330 de mii de aprecieri în doar la doar o zi de la publicare.

Cat de asumată e Madonna. Nu-i mai pasă de critici. Foto: colaj Facebook/Tik Tok
Cat de asumată e Madonna. Nu-i mai pasă de critici. Foto: colaj Facebook/Tik Tok

Madonna a avut un an foarte agitat: și-a arătat fiecare parte a corpului ei, s-a sărutat cu Britney Spears, s-a lăudat că a consumat droguri, s-a întâlnit cu bărbați mult mai tineri și a dat de înțeles că ar fi lesbiană. Acestea sunt doar câteva din „aventurile” împărtășite de artista care domina topurile muzicale în anii 90.

Chiar dacă a fost destul de criticată pentru modul în care se afișează pe rețelele de socializare, cântăreața continuă să fie indiferentă la zgomotul din jurul ei. Vedeta e asumată și are totală încredere în aspectul ei fizic. Acest lucru e dovedit de fiecare postare pe care o face.

În plus, vedeta pare că se simte ca acasă atunci când se afișează pe internet. Acum două zile s-a jucat un pic cu fanii de pe Tik Tok, într-un clip care a devenit imediat viral.

Madonna, o nouă apariție controversată pe rețelele de socializare

O parte din presa de peste ocean, dar și mulți internauți consideră că Madonna are apariții șocante pentru ca lumea să nu o uite. Unii sunt de părere că vedeta face tot ce poate pentru a rămâne în centrul atenției.

Deși e la vârsta la care se iese la pensie, Madonna continuă să se afișeze ca în tinerețe. „Regina pop” scandalizează în general cu apariții care mai de care mai controversate.

În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a pretins că este lesbiană. Cea mai recentă încercare a Madonnei de a se menține în lumina reflectoarelor este poate și cea mai ridicolă de până acum, a titrat tabloidul britanic The Sun, după acel episod.

Corect sau nu, cert este că acel clip publicat tot pe Tik Tok a fost vizionat de peste 18 milioane de ori în 24 ore de la publicare și a strâns aproape 20.000 de comentarii de la fanii săi îngândurați. În filmulețul respectiv, Madonna aruncă o pereche de chiloți roz într-un coș de gunoi, fără să nimerească însă ținta. „Dacă nu nimeresc, sunt gay", afirmă vedeta.

Tot în 2022, Madonna a șocat în momentul în care s-a sărutat cu Britney Spears. Episodul s-a petrecut la nunta lui Britney, pe 9 iunie. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Vica la Survivor (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina