Madonna și Lourdes, petrec în club din zori și până seara! Parcă ar fi surori, nu mamă și fiică

Parcă sunt surori, nu mamă și fiică! Madonna (64 de ani) și fiica sa, Lourdes Leon (25 de ani) se distrează împreună și petrec în cluburi până la răsărit! Cele două și-au făcut apariția împreună la spectacolul pus în scenă de Tom Ford în cadrul Festivalului New York Fashion Week.

image
Lourdes nu mai este o adolescentă timidă Sursă foto: Profimedia

Este unul dintre evenimentele pe care abia îl așteaptă an de an. Au purtat ținute foarte sexy și asemănătoare, cu bustiere negre adânc decoltate și multe accesorii rock. Au fost în centrul atenției.

Citește și: Madonna, o nouă ipostază scandaloasă! Și-a făcut de cap în club 

Madonna a afișat și un nou look, căci are părul foarte lung și l-a vopsit arămiu. „Suntem fete rele! Cântecul nostru apare pe 19 septembrie!”, a scris Madonna marți, într-un anunț publicat pe Instagram.

image
Madonna și Lourdes Sursă foto: Instagram Madonna

Mai târziu, Madonna, a cărei avere este estimată astăzi la 850 de milioane de dolari, și Lourdes au fost văzute îndreptându-se spre cină, la un restaurant de lux. La cină și-a făcut apariția și Rocco Ritchie, fiul celebrei soliste.

Cu o seară înainte, cele două au fost văzute tot împreună la un alt eveniment NYFW. Acum trei săptămâni, fiica sa, Lourdes, a lansat primul videoclip cu numele de scenă Lolahol, pentru melodia „Lock&Key”, așa că Madonna se asigură că o ajută să fie cât mai mult în centrul atenției. Și reușește!

Vezi și: Madonna, desfigurată în realitate, fără filtrele de Instagram 

Recent, fiica ei a dezvăluit că, deși îi calcă pe urme divei, vrea să fie independentă financiar și se întreține singură. Pe lângă muzică, Lourdes a mai cochetat cu dansul și cu modellingul. „De când am absolvit liceul, sunt pe picioarele mele. Mama nu îmi plătește nimic”, a mărturisit Lourdes, cu mândrie în glas.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
podhoria Sursamonitorulneamt jpg
sju slatina
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg