Madonna, o nouă ipostază scandaloasă! Și-a făcut de cap în club

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Madonna este lipsită de inhibiții și că îi place să creeze stupoare oriunde se deplasează! Diva muzicii pop a reușit din nou să atragă toate privirile la o petrecere. A dansat lasciv, s-a sărutat cu o altă femeie în văzul tuturor și a demonstrat că este plină de energie, chiar și la 64 de ani! 

Madonna a demonstrat, din nou, că limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite
Madonna a demonstrat, din nou, că limitele sunt făcute doar pentru a fi depășite

Madonna este o femeie liberă și lipsită de inhibiții. În primăvara acestui an s-a despărțit de iubitul tinerel, mai mic cu 35 de ani decât ea, iar acum profită din plin de statutul de burlăciță. Petrece până la răsărit, dansează lasciv, poartă haine care nu lasă multe imaginației și...experimentează! 

Citește și: Fanii nu o mai recunosc pe Madonna! Artista a exagerat cu operațiile estetice 

Ultimele poze distribuite de către Madonna sunt unele interzise minorilor! Diva pop s-a fotografiat în ipostaze intime alături de Tokischa Altagracia Peralta, o creatoare de conținut cunoscută pentru imaginile și clipurile explicite pe care le distribuie. În una dintre fotografii, cele două apar atingându-și vârfurile limbilor, în timp ce în alt instantaneu Peralta mimează sexul oral asupra Madonnei. Dar nu ar mai trebui să ne mire nimic?

Madonna este dezinhibată din tinerețe și nu îi sunt străine controversele. Nu fuge de ele, ba chiar pare să se bucure din plin atunci când gesturile sunt dezbătute.

Madonna a sărbătorit 64 de ani cu mult alcool, dansuri lascive și...femei! 

În luna august, Madonna a împlinit 64 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere monstruoasă cu zeci de invitați, multă băutură alcoolică și puține restricții. Nici atunci artista nu a ratat ocazia de a se săruta cu una dintre invitate și de distribui ulterior imaginile pe Instagram, spre uimirea tuturor internauților. 

Vezi și: Madonna iubește din nou? Cine este fotomodelul care ar fi cucerit-o?

La 64 de ani, Madonna pare hotărâtă să nu îmbătrânească deloc. În continuare poartă haine din piele, corsete, fishnets și rochii cu decolteu amplu. Pentru a alunga ridurile de pe chip trece adesea pragul medicului estetician, iar transformările pe care le-a suferit la nivelul feței sunt unele evidente. În plus, pentru a avea un posterior similar celebrei Kim Kardashian, diva pop a apelat la o procedură inedită, cunoscută sub denumirea de implant fesier! 

Lourdes a moștenit dezinvoltura mamei sale 

Fiica Madonnei, Lourdes, a moștenit curajul și dezinvoltura mamei sale. Lorudes a filmat primul său clip video pentru o melodie. A decis să joace în clip și a renunțat la bluză, așadar își expune pieptul în prim-plan. Lourde are 25 de ani și este pasionată de industria modei, dar și de sfera muzicală.

Fiica Madonnei a declarat că dintotdeauna și-a dorit să fie independentă financiar față de mama sa și că nu a beneficiat de un tratament preferențial doar pentru că este copilul uneia dintre cele mai reputate artiste din lume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net