Madonna și-a făcut de cap! Artista s-a sărutat cu două femei și a distribuit imaginile fanilor

Madonna a împlinit 64 de ani pe 16 august și a sărbătorit așa cum știe ea cel mai bine! De la petrecere nu au lipsit nici momentele controversate. Madonna nu s-a sfiit să distrbuie celor peste 18 milioane de fani un clip video în care apare sărutându-se cu două femei! 

image
Madonna a șocat din nou!

De-a lungul timpului, numele Madonnei a devenit sinonim cu controversele. Artista nu s-a temut niciodată să se manifeste liber și, nu de puține ori, a fost protagonista unor momente care au ajuns să fie dezbătute în presa de peste Ocean. Nici de ziua sa nu a făcut o excepție. 

Madonna a sărbătorit în Italia împlinirea a 64 de ani și a distribuit fanilor un scurt video prin care a demonstrat că știe cum să se distreze, dar și cum să consterneze!

Citește și: Madonna, o nouă imagine scandaloasă 

În clipul video, artista apare pe bancheta unei limuzine, așezată strategic între alte două femei. Fără rețineri, Madonna le sărută și schimbă priviri languroase cu ele. Imaginile au fost văzute de milioane de fani din întreaga lume, peste 190.000 de persoane exprimându-și aprcierea! 

Vezi și: Madonna, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice numeroase 

Madonna le-a sărutat pe Britney Spears și Christina Aguilera 

Nu este pentru prima dată când Madonna a sărutat două femei. În anul 2003, la finalul unei prestații muzciale pe care artista a susținut-o alături de Britney Spears și Christina Aguilera, Madonna nu a avut rețineri în a le săruta pe cele două artiste, în direct, în fața publicului și a telespectatorilor aflați în fața micilor ecrane! 

Madonna, pusă la zid de către Biserica Catolică 

Membri proeminenți ai Bisericii Catolice, dar și alți lideri religioși și-au exprimat în trecut destul de clar sentimentele față de Madonna.

După lansarea videoclipului „Like A Prayer", vedeta s-a confruntat cu o furtună de controverse, iar la acea vreme Papa Ioan Paul al II-lea a cerut boicotarea cântecului și a videoclipurilor de pe posturile de muzică din Italia.

Se pare că Madonna a revenit la sentimente mai bune. Ba chiar este dispusă să aibă o întrevedere cu Papa Francisc pentru a discuta cu el chestiuni de importanță majoră, conform propriilor declarații. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Umar Kremlev si Vladimir Putin FOTO Profimedia jpg
Hidroelectrica FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg