Madonna, cu mâinile în cap și sânii la vedere. Vedeta apare goală într-o nouă imagine scandaloasă

Ultima actualizare:

Madonna continuă să șocheze! Ca să nu o uite lumea, vedeta în vârsta de 64 de ani face tot ce poate pentru a rămâne în centrul atenției. Noua ipostază este una în care diva își scoate la înaintare sânii voluminoși. 

Vedeta apare goală într-o nouă imagine scandaloasă
Vedeta apare goală într-o nouă imagine scandaloasă

Faimoasa cântăreață continuă șirul postărilor extravagante. După ce s-a lăudat că este lesbiană, că se droghează sau că s-a întâlnit cu bărbați cu zeci de ani mai tineri decât ea, artista a uimit din nou.

Într-un story de pe Instagram, Madonna și-a afișat sânii fără nicio inhibiție. Mă rog, nu că ar fi avut vreodată vreo jenă celebra cântăreață care domina topurile muzicale la începutul anilor '90.

Madonna, imagine provocatoare. Și-a scos sânii la înaintare!

Madonna și-a scos sânii la vedere. Foto: captură Instagram
Madonna și-a scos sânii la vedere. Foto: captură Instagram

Madonna este până la urmă o adevărată maestră a controverselor și parcă nimic din ceea ce face nu ne mai surprinde. Recent, diva a publicat un videoclip bizar de zece secunde, pe TikTok, în care pare că le spune fanilor că este lesbiană.

Filmulețul a devenit repede viral. El a fost vizionat de peste 20 milioane de ori în doar 24 de ore de la publicare. Tabloidul The Sun a transmis că cea mai recentă încercare a Madonnei de a se menține în lumina reflectoarelor - pretinzând că este lesbiană - este poate și cea mai ridicolă de până acum.

Poate te interesează: Madonna, sărutări pasionale și ipostaze erotice cu o femeie, lângă un altar catolic! Clip scandalos

Madonna probabil nu se va opri aici! Vedeta mai are timp anul acesta de câteva de câteva ipostaze inedite.

Madonna a sărutat-o pe Britney în vara lui 2022
Madonna a sărutat-o pe Britney în vara lui 2022

Tot în 2022, Madonna a șocat în momentul în care s-a sărutat cu Britney Spears. Episodul s-a petrecut la nunta lui Britney, pe 9 iunie. Cele două vedete au recreat momentul încins de la premiile MTV din 2003.

Invitații de la petrecere au fost uluiți de faptul că staruri ale muzicii pop și-au unit buzele preț de câteva secunde, la 19 ani distanță de la primul lor sărut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg
BeFunky collage (5) jpg