Madonna, desfigurată la propriu! Nu știe cu ce să mai atragă atenția publicului: «Arată ca un ou fiert!»

Madonna (64 de ani) ne-a arătat deja fiecare parte a corpului ei, s-a lăudat că a consumat droguri, s-a întâlnit cu bărbați cu zeci de ani mai tineri decât ea și a simulat sexul oral în diverse videoclipuri, publicate pe rețelele sociale. Iar acum pare că cerșește din nou atenție.

Madonna și-a distrus fața (Foto: capturi video)
Madonna și-a distrus fața (Foto: capturi video)

Citește și: Madonna, o nouă ipostază scandaloasă! Și-a făcut de cap în club

Cea mai recentă încercare a Madonnei de a se menține în lumina reflectoarelor - pretinzând că este lesbiană-  este poate și cea mai ridicolă de până acum, scrie tabloidul britanic The Sun.

Diva a publicat un videoclip bizar de zece secunde, pe TikTok, în care pare că le spune fanilor că este lesbiană. Clipul o arată pe Madonna aruncând o pereche de chiloți roz într-un coș de gunoi, fără să nimerească însă ținta: "Dacă nu nimeresc, sunt gay".

Iată și: Fiica Madonnei, topless în primul ei videoclip!

A fost vizionat de peste 16,7 milioane de ori în 17 ore de la publicare și a strâns aproape 15.000 de comentarii de la fanii săi nedumeriți. Acest truc prin care Madonna încearcă să atragă atenția cu orice preț pătează imaginea ei de cel mai influent star din ultimele decenii, mai scrie sursa citată.

Fanii Madonnei, dezamăgiți de gestul divei

Desigur, bârfele despre viața amoroasă a Madonnei au ținut primele pagini ale tabloidelor zeci de ani, cu o listă lungă de foști bărbați celebri, inclusiv Michael Jackson și rapperul Tupac Shakur. Ea a avut căsătorii eșuate cu actorul Sean Penn, cu regizorul Lock Stock, cu Guy Ritchie, iar relația ei de trei ani cu dansatorul de 28 de ani Ahlamalik Williams s-a încheiat în aprilie anul acesta.

În 1992 – la câțiva ani după ce a afirmat că „toată lumea are o natură bisexuală” – ea s-a certat cu Sandra Bernhard, după ce ar fi avut o aventură cu prietena ei, Ingrid Casares. Apoi, le-a sarutat pe gură pe Britney Spears și Christina Aguilera - ca parte a celebrului lor spectacol de la la MTV VMA, în 2003.

Te-ar putea interesa și: Madonna și-a făcut de cap! Artista s-a sărutat cu două femei și a distribuit imaginile fanilor

Cu toate acestea, fanii au acuzat-o că se preface că face parte din comunitatea LGBT, doar ca să se mai vorbească despre ea.

Madona momește că este lesbiană, ca să se mențină relevantă în anul 2022. Nu este ceva la care mă așteptam.”, a scris un fan pe rețelele sociale. Diva are milioane de fani LGBT și a cântat la evenimentele Pride la nivel internațional. 

Află și: Madonna, de nerecunoscut, din cauza filtrelor, pe Tik Tok

„Arata ca un ou fiert”

Foto: Instagram

Între timp, mulți admiratori ai divei au fost îngrijorați de chipul ei în continuă transformare, așa cum se vede și în cel mai recent clip de pe TikTok. Chiar și prezentatoarea TV Lorraine Kelly a afirmat: „Așa arăta acum Madonna? Nu o recunosc! Sincer, ce a făcut? Era atât de frumoasă. De ce își fac femeile asta? Arăta ca un ou fiert – nu pare să aibă nicio trăsătură naturală. Sunt supărată pentru că îmi place foarte mult de ea.”

WOW: Britney Spears și Madonna s-au sărutat din nou! Au recreat momentul epic de acum 19 ani

Fanii ei înfocați sunt disperați să o vadă revenind la a fi cea mai inovatoare și revoluționară vedetă pop din lume, care a inspirat artiști de zeci de ani. Dar generațiile mai tinere văd acum doar o femeie ciudată care pare că apelează la cascadorii jenante pentru a păstra o aparență de relevanță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net