Madonna susține că e lesbiană! Clipul care a pus fanii pe gânduri

Ultima actualizare:

Madonna și-a surprins fanii cu un nou clip pe TikTok, în care ar fi dat de înțeles că este lesbiană. Artista, cunoscută pentru acțiunile sale controversate, a acceptat o provocare pe platforma de socializare și nu a ezitat să se joace puțin cu imaginația publicului. 

Madonna susține că e lesbiană! Clipul care a pus fanii pe gânduri
Madonna susține că e lesbiană! Clipul care a pus fanii pe gânduri

Madonna este o adevărată maestră a controverselor și parcă nimic din ceea ce face nu mai surprinde, totuși, în ultimul său clip postat pe platforma TikTok, a făcut o declarație care a dat tuturor de gândit.â

Citește și: Madonna, sărutări pasionale și ipostaze erotice cu o femeie, lângă un altar catolic! Clip scandalos

Legendara vedetă a răspund unei provocări foarte populare pe rețeaua de socializare. Ce presupune mai exact? Utilizatorii trebuie să arunce lenjeria intima de la distanță și să nimerească coșul de gunoi. Madonna a dorit să fie și ea în trend, așa că s-a filmat, încercând să ducă la bun sfârșit provocarea. 

Nu rata nici: Madonna și Lourdes, petrec în club din zori și până seara! Parcă ar fi surori, nu mamă și fiică

Artista a postat un scurt filmuleț, în care apărea cu părul roz, corset din dantelă albă și pantaloni albi, lungi, ținând în mână o pereche de chiloți roz. În imaginile postate se poate vedea cum cântăreața se pregătește să arunce obiectul de lenjerie intimă în coșul de gunoi, iar în dreptul clipului scrie: «Dacă ratez, sunt lesbiană». 

Vezi și: Madonna iubește din nou! Un fotomodel de 23 de ani a cucerit-o iremediabil

Madonna ratează coșul de rufe, lenjeria intimă de culoare roz, aterizând pe lângă, astfel că artista face un gest sugestiv, ce i-a pus pe gânduri pe fani. Iată mai jos controversatul clip:

Madonna, surprinsă în ipostaze tandre cu vedete de sex feminin

Madonna a apărut în ipostaze afectuoase alături de mai multe vedete de sex feminin, cum ar fi Britney Spears sau Christina Aguilera, sărutându-se cu ambele, pe scena show-ului MTV  Music Awards în 2003. 

Madonna și Britney Spears au repetat sărutul la nunta mai tinerei cântărețe, ce a avut loc anul acesta. 

De asemenea, cea mai recentă apariție a Madonnei, într-un videoclip oficial, o înfățișează pe artistă sărutându-se pasional și dansând lasciv cu cântăreața Tokischa, în vârstă de 26 de ani.

Madonna, despre bisexualitate: «Ar trebui să acceptăm...»

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a prezentat întotdeauna un mesaj sexual pozitiv în muzica sa. Într-un interviu din 1995 pentru MTV, artista a fost întrebată ce părere are despre ideea conform căreia „toată lumea se naște bisexuală” .

Ea a răspuns: „Nu am un răspuns pentru asta. Indiferent de orientarea sexuală, ar trebui să acceptăm și să nu-i facem pe ceilalți sau pe noi înșine să se simtă rușinați pentru ceea ce sunt, din acest punct de vedere»

Madonna a avut un lung șir de relații foarte mediatizate de-a lungul anilor, iar printre cele mai importante au fost povestea de dragoste cu actorul Sean Penn și mariajul cu Guy Ritchie, tatăl lui Rocco, unul dintre fiii artistei.

Cel mai recent s-a zvonit că se întâlnește cu modelul și dansatorul Ahamalik Williams, cu 35 de ani mai tânăr decât ea, dar cuplul s-a despărțit în aprilie, după trei ani de relație. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net