Madonna, apariție controversată la 64 de ani! Motivul pentru care a pozat aproape dezbrăcată

Aparițiile pe care le are Madonna nu mai sunt o surpriză pentru nimeni. Lipsită de inhibiții atât la evenimente, apariții TV, dar și în social media, starul pop nu ratează nicio ocazie de a se afișa cât mai dezbrăcată. 

Asta s-a întâmplat și de curând, atunci când Madonna a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie cel puțin interesantă. 

Madonna, sexy într-un corset cu decolteu imens, la 64 de ani

Deși a trecut demult chiar și de vârsta a doua, Madonna continuă să se afișeze ca în tinerețe. Ajunsă la 64 de ani, „regina pop” scandalizează cu apariții care mai de care mai controversate. Cea mai recentă dintre acestea o înfățișează într-un corset super sexy, cu un decolteu imens, care îi strangulează, la propriu, bustul generos. 

Fotografia a fost făcută pentru a promova colaborarea pe care o are cu brandul de lux, Yves Saint Laurent, dar și pentru un reminder către publicul său: cartea „Sex”, lansată în urmă cu 30 de ani, cu o zi înainte de lansarea albumului „Erotica”, cel de-al 5-lea album al ei.

Citește și - Madonna, «interzisă» pe Instagram! De vină sunt pozele în care apare dezbrăcată

Cartea a fost una extrem de controversată, scrisă chiar de către Madonna, dar și cu ilustrații explicite făcute de Steven Meisel și a fost vândută în ediție limitată, respectiv doar 800 de exemplare. 

Prin apariția din social media, Madonna a dorit să le reamintească fanilor despre cartea „Sex”, nu doar să scoată în evidență colaborarea cu Saint Laurent. În fotografia cu pricina, starul pop a pozat în corsetul super decoltat, din dantelă, cu o blană deasupra, în fața oglinzii, iar singura lumină ce s-a zărit în imagine provenea de la o lumânare. Deși are un aer ușor creepy, este, totuși, o apariție incendiară!

Cartea „Sex”, din nou în atenția publicului

„Aș vrea să vă bag în transă...” a fost descrierea pe care a ales-o Madonna, pentru fotografia incendiară. Cei 18.6 milioane de urmăritori ai săi au fost șocați să-i vadă apariția, iar comentariile au fost atât negative, cât și pozitive. Dacă unii oameni au criticat-o pentru faptul că postura nu se potrivește vârstei sale de 64 de ani, alții au complimentat-o pentru modul în care arată. 

De asemenea, tot prin intermediul aceleiași postări, Madonna a vorbit despre „Sex Release”, care va avea loc în Miami, începând cu finalul lunii în curs. 

Pentru readucerea în lumină a cărții sale cu tentă XXX, Madonna a avut parte și de sprijinul brandului de lux Yves Saint Laurent. Aceasta a făcut echipă cu directorul Anthony Vaccarello, iar la relansare, câteva dintre exemplare vor fi semnate chiar de starul pop, iar mai apoi, puse spre licitație, în scop caritabil, notează dailymail.

Deși a avut un aer controversat la vremea respectivă, în 1992, cartea „Sex” a devenit, în 2022, extrem de apreciată pentru impactul social și cultural pe care l-a avut. De asemenea, este considerată o operă iubită de comunitatea LGBT. 

„Am scris despre fanteziile mele sexuale”

Deși controversată la vremea respectivă, Sex este acum bine apreciată pentru impactul său social și cultural și este considerată o lucrare îndrăzneață post-feministă și iubită de LGBT.

Despre cartea sa, Madonna a mai spus: „În urmă cu 30 de ani, am publicat o carte numită SEX. Pe lângă fotografiile cu mine dezbrăcată, a mai fost vorba și despre fotografii cu bărbați care se sărută între ei, cu femei care se sărută între ele și cu mine, sărutând pe toată lumea. Am scris acolo și despre fanteziile mele sexuale și am împărtășit părerea mea despre sexualitate, într-un mod ironic. 

În următorii ani, am fost intervievată de oameni cu mintea îngustă, care au încercat să mă facă de rușine pentru că m-am emancipat ca femeie”.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net