Madonna, în doliu: fratele ei a murit. Bărbatul era cerșetor și trăia sub un pod

Ultima actualizare:

Anthony Ciccone, fratele mai mare al Madonnei, a murit la 66 de ani. Anunțul trist a fost confirmat de familia sa. Bărbatul trăia pe străzi.

Anthony Ciccone, fratele Madonnei, a murit la 66 de ani (Foto: GettyImages/Instagram)
Anthony Ciccone, fratele Madonnei, a murit la 66 de ani (Foto: GettyImages/Instagram)

Madonna nu a dat nicio declarație despre moartea fratelui ei

Cumnatul lui Anthony Ciccon, Joe Henry - care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone,  a fost cel care a dat vestea, pe contul său de Instagram. Bărbatul nu avea adăpost și dormea pe străzi. Ani de zile s-a luptat cu alcoolismul și s-a îndepărtat de familia lui bogată. Madonna (64 de ani), care are o avere de 850 milioane de dolari, nu a făcut niciun comentariu legat de moartea fratelui său mai mare.

„Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a ieșit din acest avion pământesc vineri seară. Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan.  După cum remarcă aici fratele Dave Henry (care a făcut această fotografie), Anthony era un personaj complex; și Dumnezeu știe că ne-am și certat de multe ori, așa cum o fac frații adevărați. 

Dar l-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să spun. Dar necazurile se estompează; iar familia rămâne, Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că zeul în care a crezut fericita ta mamă (și a mea) o are acolo și așteaptă să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja să cred asta”, a scris Joe Henry pe rețelele sociale.

Madonna și familia ei au avut o relație complicată cu Anthony din cauza problemelor sale cu alcoolul.

Au fost cu toții acolo pentru el și, în ciuda faptului că era înstrăinat, Madonna l-a susținut în orice mod a putut atunci când a fost dispus să primească sprijinul. Membrii familiei, inclusiv Madonna, l-au vizitat în timp ce se afla în centrul său de dezintoxicare”, a declarat o sursă apropiată de Madonna, pentru revista americană PEOPLE.

Madonna a crescut în Michigan, unde se crede că fratele ei a murit, a relatat Page Six.

În 2011, Anthony a vorbit într-un interviu, spunând că este un om fără adăpost și că doarme pe stradă. Bărbatul trăia din cerșit, sub un pod în Michigan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net