Madonna, la terapie intensivă: „Toată lumea credea că o putem pierde”

Ultima actualizare:

Vești proaste pentru fanii Madonnei. Starul pop, în vârstă de 64 de ani, se află la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene grave. Aceasta a amânat turneul din America de Nord şi Europa, a anunţat impresarul său, Guy Oseary, scrie adevărul.ro

Madonna și-a anulat turneul din America de Nord și Europa Foto: Facebook
Madonna și-a anulat turneul din America de Nord și Europa Foto: Facebook

Madonna a avut o infecție bacteriană gravă

Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecţie bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, însă ea se află în continuare sub îngrijire medicală.

Se preconizează o recuperare completă. În acest moment, va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vom comunica mai multe detalii imediat ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului şi pentru spectacolele reprogramate”, este anunţul postat de Oseary în social media.

Artista, care se afla la New York, „a fost găsită în stare de inconștiență și dusă imediat la spital, unde a fost intubată peste noapte“. 

Ce a declarat o rudă a Madonnei

O rudă a Madonnei a declarat, sub protecția anonimatului pentru Daily Mail, că infecția cântăreței a fost atât de gravă, încât familia s-a temut că artista ar putea muri.

În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău. Toată lumea credea că o putem pierde, asta a fost realitatea“, a declarat ruda.

Turneul ar fi marcat patru decenii de carieră

La începutul anului acesta, Madonna anunţa că va marca patru decenii de carieră cu un turneu în perioada iulie-decembrie, în America de Nord şi Europa. Printre oraşele incluse în turneu se numără Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Toronto, Montreal, Londra, Paris, Berlin, Barcelona şi Amsterdam. Nu anunțase niciun spectacol pentru România.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net