Locul din România de o frumusețe răpitoare. Aici găsești cel mai curat aer și peisaje ce îți taie răsuflarea

Chiar dacă deja am intrat și în luna august, destinațiile favorite de vacanță ale românilor sunt la fel de aglomerate ca la începutul verii! Fie că vorbim despre litoralul Mării Negre, ori locațiile devenite deja tradiționale pentru turiștii români, cum ar fi Grecia sau Turcia, sezonul estival încă este în toi. Dar, avem și vești bune! Dacă doriți să evitați aglomerația și să vă bucurați de natura adevărată, există o locație perfectă, chiar la noi în țară: Soveja!

Gradul de împădurire este de 98,5%
Gradul de împădurire este de 98,5%

Ar fi o greșeală să credem că mulțimile de turiști de pe litoral, ori din străinătate, au mai dispărut, odată cu intrarea în luna august! Nu, sezonul estival este încă în toi, iar fie că vorbim despre plajele de la Marea Neagră, ori despre destinațiile de vis, devenite tradiționale pentru turiștii români, cum ar fi cele din Grecia sau Turcia, aglomerația este încă la cote maxime! Iar dacă încă nu ați reușit să mergeți în vacanță, puteți fi puțin descurajați de gândul că de abia veți avea loc pe plajă, din cauza numărului mare de turiști!

Ei bine, avem vești bune! Dacă vă aflați în această situație, de ce să nu evitați complet destinațiile „tradiționale” și să nu porniți spre un loc de vis, parcă rupt din basme! Iar această locație minunată nu se află la capătul lumii, la ore întregi de zbor față de România! Nu, este vorba despre un loc chiar din țara noastră, numit Soveja! Această destinație din județul Vrancea se află la mai puțin de 4 ore de București, dacă mergeți cu mașina!

Soveja, locul de vis din România

Ce face din Soveja un loc atât de special? Ei bine, aflați că această comună idilică din inima Carpaților de Curbură are un grad de împădurire de 98,5%, iar aici vă puteți bucura de cel mai oxigenat aer din țara noastră! Peisajul plin de brazi și mesteceni este unul de vis, iar turiștii de aici se îndrăgostesc imediat de acest loc.

De altfel, în anii 1980, Soveja era un loc foarte popular printre sportivii români, care veneau aici pentru a-și efectua cantonamentele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net