Cine a fost bărbatul cu care Regina Maria a României se iubea cu foc în Castelul Peleș: „Relația se consuma în faţa personalului palatului”

Când vine vorba despre personalități emblematice ale țării noastre, numele Reginei Maria este unul care nu poate fi ignorat. Născută drept prințesă a Marii Britanii, fiind nepoata Reginei Victoria, ea ajunge în țara noastră la vârsta fragedă de doar 17 ani, atunci când devine soția Regelui Ferdinand I. Cei doi au fost împreună vreme de 3 decenii, însă dintre cei șase copii pe care i-au avut împreună, se pare că doar patru ar fi fost ai regelui României!

Regina Maria a avut mai mulți amanți de-a lungul vieții sale
Regina Maria a avut mai mulți amanți de-a lungul vieții sale

Regina Maria se numără printre acele personalități selecte din istoria țării noastre ale căror nume pot fi recunoscute de către orice român, indiferent cât de mult, sau puțin, îi pasionează istoria. Născută cu numele de Maria Alexandra Victoria de Saxa-Coburg şi Gotha, viitoarea regină a țării noastre era prințesă a Marii Britanii, fiind chiar nepoata faimoasei Regine Victoria. La vremea respectivă, Nicolae Iorga o descria drept „regală din rădăcina părului până la tălpile picioarelor”.

Maria ajunge în țara noastră în anul 1892, când se căsătorește cu Regele Ferdinand I, la vârsta fragedă de doar 17 ani. Însă, în ciuda faptului că cei doi au avut un mariaj de lungă durată, ce a ajuns la 30 de ani, se pare că dincolo de ochii publicului, relația celor doi nu era deloc una fericită, potrivit celor de la shtiu.ro!  

Cine au fost amanții Reginei Maria

Cum regele era îndrăgostit de Elena Văcărescu, soția sa a căutat dragostea alături de alți bărbați, cum ar fi colonelul canadian Josh Boyle, aristocratul american Waldorf Astor, Zizi Cantacuzino, cât și prințul Barbu Știrbey. Dintre aceștia, ultimul a fost marea dragoste a reginei, care odată cu urcarea pe tron, nici măcar nu a mai încercat să ascundă relația pe care o avea. „Prințul Barbu Ştirbey era tot timpul în preajma ei şi se comporta ca un membru al familiei. La Cotroceni sau la Peleş prinţul avea propria lui cameră”, scria prințesa Ralu Callimachi, conform sursei citate.

În ce îl privește pe Regele Ferdinand, se pare că relațiile dintre el și soția sa erau, practic, inexistente, iar monarhul nu era interesat de infidelitatea soției sale. Ba chiar dimpotrivă, Barbu Știrbey era unul dintre cei mai de încredere sfătuitori ai săi, fiind mereu la dreapta regelui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net